A The Pontiac akusztikus koncertje Esztergomban

A The Pontiac akusztikus koncertje Esztergomban - NAPTAR

2022. november 5-én, szombaton 19.00 órakor veszi kezdetét az esztergomi Kaleidoszkóp Házban az autentikus amerikai életérzéssel átitatott rock együttes, a The Pontiac zenekar akusztikus koncertje.

A blues alapoktól a dallamos rock irányába tartó The Pontiac zenekar 2017-ben alakult. Első anyagaikat angol nyelven írták, és sokkal inkább táplálkozott a blues hagyományokból, 2020-ban váltottak a magyar nyelvre, és ez a változás a zenére is kihatott, sokkal inkább tart a magyar alternatív/indie rock zene felé az együttes.

Az anyanyelvi dalok közül egyértelműen az Az lenne csak szép jelentette az áttörést akár, ha a videómegosztó oldalon mért népszerűséget, vagy a Petőfi rádió hazai top listáján való több hetes szereplést nézzük. A zenekar tavaly októberben adta ki második (és egyben első magyar nyelvű) nagylemezét, a Jöhet velünk bárkit.

Idén részt vettek a Yettel Stage tehetséggondozó programjában, amelynek keretében megjelent új daluk és klipjük, a Csak a csend van. Szintén a projekt keretében, októberben felléptek a Yettel 5G Koncerten, a Szabadság téren olyan társaságban, mint Majka, Punnany Massif és Margaret Island.

A zenekar dobosa a szőgyéni Süli Tomi.

A belépés ingyenes. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

ATEMPO.sk