Fenyő 75 - Fenyő Miklós jubileumi koncertshow-ja Szandival Győrött

2022. november 12-én, szombaton 19.00 órakor a győri Egyetemi Sportcsarnok épületében valósul meg Fenyő Miklós Fenyő 75 című jubileumi rock and roll koncertshow-jának egyik állomása, melynek sztárvendége Szandi lesz.

Fenyő 75… ahogy Ő mondaná, igazi pábijubileum! Hát persze, hogy megint Fenyő! Ki találhatna ki ilyen menő szlenget vagy még inkább „jampi dumát”!?

Fenyő Miklós elemében van és úgy döntött, hogy “bulizni” indul, most Győrbe. Miért is maradna otthon? Hiszen egy ekkora pábijubileumot közösen kell ünnepelni, együtt, a rajongókkal. Meg persze azokkal, akik egy felejthetetlen estére, egy igazi rock and roll bulizásra vágynak.

Fenyő Miklós egy különleges és megismételhetetlen koncertshow-ra invitál mindenkit, akik szereti a rock and rollt, a „fülekbe vésődött” örök slágereket, akik egyszerűen csak szeretnek bulizni, táncolni emelkedett hangulatban, jó társaságban együtt lenni, és persze azokat is, akik ezen a frenetikus hangulatú estén, a lakás helyett, inkább a Sportcsarnokban “Csavarnák fel a szőnyeget”!

Több mint 400 saját dal, arany és platinalemezek, felejthetetlen, bennünk élő slágerek sokasága, Fenyő Miklós több mint egy előadó, Ő maga a Made in Hungária, vagyis egy igazi Hungaricum!

A Jubileumi Koncertshow új, látványos programmal, a színek, fények és hangulatok, a táncosok kavalkádjával, új dalokkal és hangszerelésekkel lepi meg a közönségét. De természetesen felcsendülnek majd az elmaradhatatlan „örökzöld” slágerek, mint a Csókkirály, a Hotel Menthol, vagy a Made in Hungária, és persze minden házibuli évtizedek óta elmaradhatatlan klasszikusa, a Csavard fel a szőnyeget. Ráadásul, az országos turnéra készített jubileumi meglepetés könyv is kedvezményesen megvásárolható lesz a koncerten.

Kapunyitás 18.00 órakor. A belépőjegy ára 5800 forint és 9800 forint között mozog az ülőhely színpadhoz viszonyított elhelyezkedésétől függően. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

ATEMPO.sk