Alapi 60 - Alapi István jubileumi koncertje sok fellépővel Budapesten

Alapi 60 - Alapi István jubileumi koncertje sok fellépővel Budapesten

2022. november 19-én, szombaton 20.00 órakor a csepeli Barba Negrában kerül sor Alapi István hatvanadik születésnapja alkalmából megvalósuló, Alapi 60 címet viselő nagyszabású jubileumi koncertjére.

Az este során életének meghatározó zenekaraival, formációival, zenészbarátaival lép színpadra mint amilyenek a Front, Mohó Sapiens, XL Sisters, Sipos Péter, Varga Miklós, Keresztes Ildikó, Jeff Porcaro Emlékzenekar, Muck Ferenc, Berki Tamás, Whitesnake Tribute Band, Onion Trio és végül a kihagyhatatlan Edda Művek sem hiányozhat a sorból.

Alapi István az ország egyik legismertebb gitárosa, a magyar könnyűzenei élet kiemelkedő személyisége,

Pro Arte-, Artisjus- és Fonogram-díjas előadóművész, aki 2018-ban a Magyar Ezüst Érdemkereszt polgári tagozatának kitüntettje is lett,

s most, a 60. születésnapja alkalmából zenésztársaival és a közönséggel együtt ünnepel, s bepillantást nyerhetünk a művész kezdetektől napjainkig tartó, 45 évet átívelő zenei pályafutásába.

Kapunyitás 19.00 órakor. A belépőjegy ára elővételben 4999 forint, míg a helyszínen 5999 forint. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

ATEMPO.sk