Mennyit adtál érte? - Durica Katarina könyvbemutatója Récsei Noémivel Dunaszerdahelyen

Mennyit adtál érte? - Durica Katarina könyvbemutatója Récsei Noémivel Dunaszerdahelyen

2022. november 18-án, pénteken 17.00 órai kezdettel Mennyit adtál érte? című könyvét mutatja be Durica Katarina írónő, újságíró és a Szépírók Társaságának tagja a Dunaszerdahelyen, az NFG Klubban. A beszélgetést vezeti Récsei Noémi.

"Lányok és asszonyok, béranyák és biológiai szülők, petesejtdonorok és meddő nők. Lemondás, pénztelenség, kiszolgáltatottság az egyik oldalon; szégyen, remény és hatalom a másik oldalon. Vannak nők, akik elmennek a falig, hogy gyerekük lehessen, hogy megtalálják a boldogságukat, hogy kerek legyen az életük, és vannak nők, akik mindenre képesek azért, hogy a felszínen maradjanak, hogy fel tudják nevelni a gyerekeiket, hogy normális körülmények között élhessék hétköznapjaikat.

Durica Katarina új regényében ismét tabutémákat döntöget, és ahogy azt tőle már megszokhattuk: ő is újra elmegy a falig, de ő azért, hogy megírja azoknak a sorsát, akik nem beszélnek, vagy akikről mindenki más hallgatni szokott."

Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

ATEMPO.sk