Kiskarácsony a KiSCSiLLAGgal Győrben

Kiskarácsony a KiSCSiLLAGgal Győrben

2022. december 27-én, kedden este a Kiscsillag karácsonyi koncertjére kerül sor a győri Bridge Hallgatói és Oktatói Klubban.

A Lovasi András vezette zenekar téli és karácsonyi tematikájú dalaik mellett további meglepetésekkel is készülnek.

Belépő elővételben 3900 és 4900 forint. Kapunyitás 19.00 órakor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

A Kiscsillag zenekar, amely 2005-ös megalakulásakor hobbi garázszenekarként definiálta magát a Kispál és a Borz árnyékában, mára Magyarország kiemelkedő alterrock zenekarának tekinthető.

A mindig gitáralapú, de számos eltérő stílusjegyet magába olvasztó dalok, a lendületes előadásmód, Lovasi emblematikus szövegvilága és a zenekar utolsó éveiben megjelenő többszólamú énektémák az egyik legkarakteresebb, legegyedibb hangú, bátran kísérletező, évről évre megújuló produkcióvá tették a Kiscsillagot.

A jelenlegi felállásban a két alapító, Leskovics Gábor (PUF) és Lovasi András (Kispál és a Borz) mellett az immár énekes-dalszerző-multiinstrumentalista szintre emelkedő Szesztay Dávid játszik, továbbá az idéntől a csapatba kerülő Hajba Imre basszusgitározik, a dobok mögött Bajkai Ferenc ül.

ATEMPO.sk