Down For Whatever és I'm Dorothy dupla lemezbemutató koncert Győrben

Down For Whatever és I'm Dorothy dupla lemezbemutató koncert Győrben

2022. december 28-án, szerdán este dupla lemezbemutató koncertre kerül sor a győri Bridge Hallgatói és Oktatói Klubban.

Down For Whatever idén ősszel megjelent Mondd El című albuma fog debütálni, valamint az I'm Dorothy Legyen X című lemeze is bemutatásra kerül. Vendég a Plasticocean.

A belépőjegy ára elővételben 3499, a helyszínen 3999 forint. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

 

Program

19.00 Kapunyitás
19.30 Plasticocean
20.30 Down For Whatever
22.00 I'm Dorothy

 

A fiatal, mindösszesen 7 éves Down For Whatever már több ízben bejárta az országot és dinamikus, pörgős színpadi produkciójuk minden alkalommal magával ragadja a közönséget. A zenekar a nemzetközi dallamos, modern rock és - metal vonalat követi, immáron teljesen magyar nyelven.
Sikerüket mi sem mutatja jobban, mint a folyamatosan növekvő youtube nézettségeik és hallgatottságaik, valamint a napról napra bővülő közönségük.
2020-ban a második, Zuhanás c. nagylemezüket teltház előtt mutatták be az Akvárium Klubban, 2021-ben pedig a Depresszió vendégeiként vettek részt a zenekar 20. jubileumi turnéján, majd tavasszal a Road-al járták be Magyarország klubjait.
Idén ősszel jelenik meg a zenekar harmadik "Mondd El" c. nagylemeze, melynek lemezbemutató turnéján az új dalok mellett, természetesen a régi ismert kedvencek is meg fognak szólalni.
A Down For Whatever hivatalos oldalán a zenekar munkásságán túl minden egyéb információ megtalálható a magyar modern metal legújabb generációjának úttörőiről.

 

A DOROTHY zenekar 2021 év elején átalakult. A produkciót megújult formában Gere Dorottya énekes, basszusgitáros viszi tovább I’M DOROTHY néven. A zenekar az őszi szezonban bemutatja a "Legyen X" c. nagylemezét, de természetesen az új dalok mellett felcsendülnek majd a jól ismert DOROTHY slágerek is.

ATEMPO.sk