Hagyaték – a Láthatáron Csoport színházi előadása Balassagyarmaton

Hagyaték – a Láthatáron Csoport színházi előadása

2022. december 14-én, szerdán 18.30-tól lesz látható a Láthatáron Csoport színházi előadása Hagyaték címmel a balassagyarmati Gansel-udvar közösségi termében.

Az előadás Martin Miller: A tehetséges gyermek igazi drámája c. könyve és Alice Miller írásai alapján készült. Az előadás az egyéni, családi és társadalmi traumák, valamint feldolgozásuk módját kutatja, a jelenből indulva villantva fel a múlt képeit. A történet különböző tereken és korokon át, különböző szereplőket megelevenítve és az olykor eltérő narratívákat ütköztetve, mozaikszerűen bomlik ki.

Az előadást követően a Martin Millerrel az általa írt könyv apropóján készült videóinterjút is levetítik a nézőknek, majd beszélgetnek is az előadásról.

Belépő 5000 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. Az esemény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

"Urai lehetünk-e önmagunknak valaha, vagy múltunk foglyai maradunk, akármit is csinálunk? Szülőként el tudjuk-e engedni a gyerekeinket, képesek vagyunk-e egy önmagunkat túllépő, meghaladó szeretetre? Mi segítheti a változási folyamatokat?"

 

SZEREPLŐK

Feuer Yvette és Rába Roland

ALKOTÓK

Dramaturg: Gyulay Eszter
Rendező: Tárnoki Márk
Látvány és jelmeztervező: Horváth Jenny

 

 

ATEMPO.sk