A Kowalsky meg a Vega 20 éves jubileumi nagykoncertje Budapesten

A Kowalsky meg a Vega 20 éves jubileumi nagykoncertje Budapesten

2023. február 18-án, szombaton 20:00 órakor a budapesti BudapestArena (Papp László Budapest Sportaréna) szolgáltat helyszínt a Kowalsky meg a Vega 20 éves jubileumi nagykoncertjének, ahol a No Sugar együttes forrósítja fel a hangulatot.

Történetük 2003-ban csak egy Pimasz Grimasznak indult, ami mára már a Szív Forradalma lett. Az elmúlt két évtized során a csapat megjárt minden lehetséges magasságot és mélységet, népszerűségük a mai napig egyre csak szárnyal. Nagylemezeik többszörös platinalemez minősítést értek el és megszámlálhatatlan sláger köthető nevükhöz. A hazai fesztiválok állandó fellépői, de találkozhattunk velük kis klubkoncerteken, vagy akár az ország legnagyobb koncerthelyszínein is. Fellépéseiket hatalmas érdeklődés övezi határon innen és túl is.

A zenekar nemcsak az elmúlt két évtizedes pályafutásuk esszenciáját hozza el az Arénába, hanem a 2023 februárjában megjelenő új nagylemezük dalait is. Felcsendülnek majd természetesen az olyan nagy slágerek, mint a Hála Veled, a Varázsszavak, az Egy világon át, a Mint egy jel vagy a Tombold ki. Ez az este méltó összefoglalása lesz a zenekar eddigi pályafutásának.

A belépőjegy ára 9 900 forint, 10 900 forint, 12 900 forint, 14 900 forint és 16 900 forint az ülő-, ill. állóhelyek színpadtól való távolságának függvényében. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

ATEMPO.sk