A Rómeó Vérzik és a Down For Whatever koncertje Nyíregyházán

A Rómeó Vérzik és a Down For Whatever koncertje Nyíregyházán

2023. február 25-én, szombaton 19.30-kor a nyíregyházai Club Hollywood szolgáltat helyszínt a Rómeó Vérzik és a Down For Whatever együttesek koncertjeinek.

A Rómeó Vérzik 1995 óta Felvidék legismertebb Dirty Rock'n'Roll zenekarává nőtte ki magát. Több, mint 28 éve töretlenül turnézó zenekarként állandó vendégei a felvidéki, valamint a magyarországi fesztiváloknak, ráadásul már Los Angelesben is deszkákra álltak a világ egyik leghíresebb klubjában, ami nem más, mint a Whisky A Go Go.

Két aranylemezzel rendelkeznek, amelyek közül legutóbb a 2020-ban megjelent Szűk a tér című korongot sikerült bearanyozni. Azóta 2022 decemberében megjelent a Tiéd, Övé, Miénk című lemez, amelyen Felvidéki zenekarok formálták saját műfajukká a legismertebb Rómeó Vérzik dalokat.

A fiatal, mindösszesen 8 éves Down For Whatever már több ízben bejárta az országot és dinamikus, pörgős színpadi produkciójuk minden alkalommal magával ragadja a közönséget. A zenekar a nemzetközi dallamos, modern rock és - metal vonalat követi, immáron teljesen magyar nyelven. Sikerüket mi sem mutatja jobban, mint a folyamatosan növekvő youtube nézettségeik és hallgatottságaik, valamint a napról napra bővülő közönségük.

2020-ban a második, Zuhanás című nagylemezüket teltház előtt mutatták be az Akvárium Klubban, 2021-ben pedig a Depresszió vendégeiként vettek részt a zenekar 20. jubileumi turnéján, majd tavasszal a Roaddal járták be Magyarország klubjait.

Tavaly ősszel jelent meg a zenekar harmadik Mondd El című nagylemeze, melynek lemezbemutató turnéja után, most az új korong kedvenc tételei mellett, a régebbi lemezek “best of” számai is meg fognak szólalni.

Az early bird-jegy ára 3499 forint, míg a belépőjegy elővételben 3999 forint, ugyanezen jegy a helyszínen 4499 forint. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

 

Program

19.30 Kapunyitás
20.15 Rómeó Vérzik
22.00 Down For Whatever

ATEMPO.sk