Hollywoodi Sztárok - zenei tehetségkutató Nyíregyházán

Hollywoodi Sztárok - zenei tehetségkutató Nyíregyházán

2023. január 21-én, szombaton 13.00 órakor a Hangszeresek Országos Szövetsége Amatőr Zenei Tehetségkutatót hirdet hangszeres zenét játszó előadóknak, együtteseknek a nyíregyházi Club Hollywoodban, ahol a győztes indulási jogot szerez az Öröm a Zene 2023. évi októberi döntőjében.

Az indulási feltételek a következők:

- csak saját szerzeményekkel lehet nevezni, amelyek szövege, ha angol nyelvű, a versenynapon magyarra fordított változatát a zsűri számára kérjük csatolni

- a szerzemények közül legalább egynek magyarul kell elhangoznia

- stílusirányzatot nem szabnak meg, a produkció egyetlen kikötése, hogy hangszeres előadás legyen

- az előadók, zenekarok nem rendelkezhetnek kiadók által kereskedelmi forgalomba hozott hanghordozóval, de a saját kiadás és a helyi médiumokban való megjelenés nem kizáró ok

- demo felvétel (max. 10-15 perc) beküldése Wav, vagy MP3 formátumban

Mindezek mellett nevezési díj nincs. A jelentkezés 2022. október 30-án indult és 2023. január 15-ig tartott. A jelentkezési lapot a muviati@gmail.com mail címen lehetett igényelni, ill. ide kellett visszaküldeni is. Egy előadó, zenekar a beállással együtt maximum húsz perces műsorral mutatkozhat be.

A négy fős zsűri értékelési szempontjai kiterjednek a hangszeres tudásra, a szövegre és annak mondanivalójára, az egyediségre és eredetiségre, valamint a színpadi összkép is figyelembe lesz véve.

Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

ATEMPO.sk