Márciusi mulatságok Prágában 2023-ban is - pénteki program

2023. március 10-én, pénteken folytatódik Prágában a Márciusi mulatságok című esemény, amely keretében - a szervezők, vagyis az Ady Endre Diákkör megfogalmazása szerint - előadások, beszélgetés, táncház, patakokban folyó sör és természetesen reggelig tartó tombolás várható.

A táncház a Huzavonóval és a Nyitnikékkel valósul meg. Míg az előző a cseh fővárosban élő magyarok népi zenekara, addig az utóbbi a Prágában tanuló magyar diákok és fiatal felnőttek néptánccsoportja.

Mindemellett városnéző, ill. kocsmatúrára is alkalom lesz ellátogatni, de lehetőség lesz koszorúzni is az 1848/49-es magyar forradalom és szabadságharc apropóján.

Az esemény csúcspontjának a magyar zenei színtér csaknem egyedülálló, abszurd és kreatív elemeket is ötvöző zenekarának, a Ricsárdgír koncertje és DJ Kopi bulija számít.

A belépőjegy ára a pénteki táncházra 100 cseh korona, míg ez elővételben együtt a Ricsárdgír koncertjével 350 cseh korona. DJ Kopi estjére a belépőjegy 150 cseh koronába kerül, míg a Ricsárdgír koncertjével együttesen ez 300 cseh korona. Az elővételes jegyek ITT igényelhetők.

Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

 

Program

Március 10. (péntek)

Táncház a Huzavonóval és a Nyitnikékkel /Zahradní restaurace Klamovka/

Március 11. (szombat)

délelőtt koszorúzás a Kisoldali téren
14.00 Városnézés és kocsmatúra - jelenlévők száma limitált
20.00 Ricsárdgír /P.M. Club cocktail & music bar/
22.00 DJ Kopi /P.M. Club cocktail & music bar/

ATEMPO.sk