AWS és Evolette koncertek Győrött

2023. március 10-én, pénteken 20.30-kor kezdődik az AWS együttes koncertje annak idei, Együtt lépjünk a valóságba turnéja keretében. A koncert előtt a hangulat fokozásáról az Evolette vendégformáció gondoskodik a győri Bridge Hallgatói és Oktatói Klubban.

Az AWS új időszámítása nemrég megkezdődött az Odaát című dallal és videoklippel. Csaknem két éve már, hogy elment Siklósi Örs, a világ elveszített egy csodát. Hiánya még mindig felfoghatatlan, de amit itt hagyott, az örökké tart. Ebből merített erőt a zenekar, akik nem adják fel közös gyerekkori álmukat, és együtt haladnak tovább a sokszor nagyon nehéz, de gyógyító úton. Ehhez az úthoz csatlakozik most egy régi jóbarát, Stefán Tomi, hogy közösen menjenek tovább.

Az Evolette egy 2018-ban, Budapesten alakult modern pop-metal zenekar. Hangzásvilágukat tekintve a pop- és progresszív metal szegmensén mozognak, de közel áll hozzájuk a post-rockos ambient vonal is. Zenéjükben egyszerre operálnak dallamos és agresszív énektémákkal egyaránt. A keményebb hangzású gitár játékot elektronikával színezik, ezzel is adva egy kis új ízt a hangzásnak. Első nagylemezük, a Pánik 2020-ban jelent meg.

Kapunyitás 20.00 órakor. A korlátozott számban elérhető early bird-jegyek ára 4000 forint, míg a normál jegyek ára kedvezményes elővételben, de korlátozott számban 4500 forint. Amíg a kedvezmény nélküli elővételes belépőjegy ára 5000 forint, addig a helyszínen történő jegyváltás is 5000 forintba kerül.

Mindenkit szeretettel vár a rendezőség a koncertekre.

 

Program

20.30 Evolette
21.30 AWS

ATEMPO.sk