Rómeó Vérzik és Phrenia koncertek Zentán

2023. április 15-én, szombaton 21.00 órakor kezdődik a sokak által ismert felvidéki Rómeó Vérzik és a délvidéki Phrenia együttesek koncertje a zentai Mojo Clubban.

A Rómeó Vérzik 1995 óta Felvidék legismertebb Dirty Rock'n'Roll zenekarává nőtte ki magát. Több, mint 28 éve töretlenül turnézó zenekarként állandó vendégei a felvidéki, valamint a magyarországi fesztiváloknak, ráadásul már Los Angelesben is deszkákra álltak a világ egyik leghíresebb klubjában, ami nem más, mint a Whisky A Go Go.

Két aranylemezzel rendelkeznek, amelyek közül legutóbb a 2020-ban megjelent Szűk a tér című korongot sikerült bearanyozni. Azóta 2022 decemberében megjelent a Tiéd, Övé, Miénk című lemez, amelyen Felvidéki zenekarok formálták saját műfajukká a legismertebb Rómeó Vérzik dalokat.

A modern metál, elektronika és popzene elemeit ötvöző Phrenia 2013-ban indult útjára, mint híres pop dalok metál átdolgozásait készítő baráti csapat. Zenéik már akkor több tízezer hallgató figyelmét keltették fel. A csapat zenekarrá alakult, az átdolgozásokat saját dalokra cserélték.

Dalaikban a metál energiáját, az elektronikus zene szárnyalását és a popzene fülbemászó énekdallamait ötvözik. Élő produkciójukat a masszív, tiszta hangzás és az energikus játék jellemzi.

Debütáló albumuk 2016-ban jelent meg Million Miles néven, amit a Perspectives kislemez követett 2018-ban. A zenekar 2021-ben adta ki a ‘Separated’ című második nagylemezét a H-Music gondozásában.

A belépés ingyenes. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség a koncertekre.

ATEMPO.sk