This Is Not A Drill - Roger Waters turnéállomása Budapesten

2023. április 23-án, vasárnap 20.00 órakor kezdődik Roger Waters angol énekes és zeneszerző - aki mellesleg a rock világ élő ikonja, 1965 és 1985 között a Pink Floyd együttes basszusgitárosa volt - koncertje a This Is Not A Drill című turnéja keretében a budapesti MVM Dome-ban.

A This Is Not A Drill egy forradalmian új, extravagáns rock and roll és filmes élmény, amelyet a terem közepén lévő színpadon adunk elő, egyben egy elképesztő vádirat a korporatív disztópia ellen, amelyben mindannyian a túlélésért küzdünk. Cselekvésre szólít fel, hogy szeressük, védjük és osztozzunk értékes és egyensúlyát vesztett otthonunkon, ezen a bolygón. A show tucatnyi dalt tartalmaz a Pink Floyd aranykorszakából, számos úabb dal mellett, amelyekben a szövegíró és a zeneszerző azonos, ugyanaz a szív, ugyanaz a lélek, ugyanaz az ember. Ez lehet az utolsó hurrá. Wow! Első búcsúturném! Ne hagyjátok ki.” - tudatja Roger Waters.

A koncerten 20 dal csendül fel a Pink Floyd és Roger Waters klasszikusaiból, többek között az Us & Them, a Comfortably Numb, a Wish You Were Here és az Is This The Life We Really Want?, valamint debütál Roger Waters vadonatúj, The Bar szerzeménye.

Roger Waters az ének mellett gitáron, basszusgitáron és zongorán is játszik, Jonathan Wilson és Dave Kilminster gitáron, Jon Carin gitáron és billentyűs hangszereken, Gus Seyffert basszusgitáron; Robert Walter billentyűs hangszereken, Joey Waronker dobokon kísérik; valamint. Shanay Johnson és Amanda Belair vokálosok és Seamus Blake szaxofonos lép színpadra a koncerten.

A belépőjegy ára az ülőhelyeket illetően 19 100 forint és 48 100 forint összegek között mozog azok színpadtól való távolságának függvényében, míg az állóhelyek egységesen 34 100 forintba kerülnek. Mindezen felül különböző VIP-jegytípusok is elérhetők online.

Mindenkit szeretettel vár a rendezőség a koncertre.

ATEMPO.sk
Fotó: Rudi Brand