Tango Weekend - Hushegyi János (Johnny) is fellép Dunaszerdahelyen - vasárnapi program

2023. március 12-én, vasárnap 11.00 órakor folytatódik a Tango Weekend című esemény, amely keretében Serbán Andrea és Szeghalmi Endre, a 2018 UK Tango Championship győztesei és többszörös Európa bajnoki döntősök tartanak workshopokat az érdeklődőknek a dunaszerdahelyi Csallóközi Múzeumban.

Kedved van belekóstolni valami újba, kreatívan, szabadon használni a tánctapasztatainkat, a saját testnyelvünket? Az órán blues zenére táncolunk, és megmutatjuk, hogyan díszíthetjük fel egyedien, akár tangós díszítésekkel is a táncunkat. Legyél bátor és kísérletező! Tarts velünk! - üzenik a szervezők.

A kétnapos esemény keretében lehetőség adódik közelebbről megismerni a tangót és a milongát, mint argentin eredetű táncokat különböző workshopokon keresztül.

Egy workshop ára 15 euró. A szombati, 15.00 órakor és a 16.30-kor kezdődő workshopok együttes részvételi díja 25 euró, míg ezen kurzusok a szintén szombati milonga táncos estével együtt már 35 euróba kerülnek. A vasárnapi workshop ára a Brunch című milonga eseménnyel együtt 25 euró. A mindent lefedő belépőjegy pedig 50 euróba kerül. Regisztrálni IDE kattintva lehet.

Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

 

Program

Március 12. (vasárnap)

11.00 Páros technika - workshop Andival és Endrével
12.30 Brunch - Milonga Dj Endrével és finom ételekkel

ATEMPO.sk