Rúzsa Magdi koncert - ErődFeszt Dél-Komáromban

2023. április 30-án, vasárnap 18.00 órakor folytatódik az ErődFeszt OpenUp! című fesztivál, amely sok fellépővel várja az érdeklődőket a dél-komáromi Monostori Erődben.

A fesztivál fellépői között olyan ismert és elismert előadók is megtalálhatók mint Szikora Róbert és az R-Go, de velünk lesznek a Neoton Família sztárjai, Demjén Ferenc, Rúzsa Magdi, Valmar, DJ Dominique, Manuel, sőt, minden este hajnalig bulizhatunk Nemazalánnyal, Yaminával, Bruno és Spacc-cal és Dj Szecseivel közösen, de velünk lesz K.Kevin, Rico és Miss Mood, Newik és végül Willcox is.

A napijegyek esetében a TIZEDES típusú belépőjegy ára 4990 forint, a SZÁZADOS típusú jegy 6990 forintba, az ŐRNAGY típusú jegy 9990 forintba és végül az EZREDES típusú jegy ára a helyszínen 11 990 forintba kerül.

Ezen felül módunkban áll háromnapos bérleteket is venni: a TIZEDES típusú belépőjegy ára 8500 forint, a SZÁZADOS típusú jegy 12 000 forintba, míg az ŐRNAGY típusú jegy 17 000 forintba kerül.

A komáromi lakosoknak ráadásul 25 százalékos kedvezmény jár fent feltüntetett árakból (kivéve a 8.500 forintos TIZEDES típusú belépőjegyre), melyet csak személyesen a Jókai Mozi vagy a Monostori Erőd jegypénztáraiban lehet megvásárolni.

A fesztiválra való belépéshez és a jegy érvényesítéséhez lakcímkártya felmutatása szükséges.

Mindenkit szeretettel vár a rendezőség a háromnapos fesztiválra.

 

Program

Április 30. (vasárnap)

18.00 Manuel
20.30 Rúzsa Magdi
00.00 Dj Miller, K.Kevin, Rico x Miss Mood, Newik, Willcox /KlapkAréna/

ATEMPO.sk