Csillagok útján - Omega Szimfonikus szuperkoncert sztárfellépőkkel Győrött

2023. április 15-én, szombaton 20.00 órakor kezdődik a hatvan éve alakult Omega együttes tiszteletére rendezett szimfonikus szuperkoncert Csillagok útján címmel a győri Audi Arénában.

Tisztelgés a „CSILLAGOK” előtt… hiszen a csillagok örökké ragyognak!

Trunkos András az Omega menedzsere, Lepés Gábor és Bolyki Balázs álmodta meg az emlékkoncertet, melyhez a művészek a legnagyobb ikonikus Omega slágereket válogatták össze és hangszerelték át.

A méltán híres Bolyki Soul & Gospel kórus, az Omega Szimfonikusok és az erre az alkalomra megálmodott Debreczeni Ciki és kísérőzenekara döbbenetes erejű, újszerű hangzással szólaltatják meg a dalokat, amit még magasabb szintre emel a népszerű és kiváló énekesek saját stílusvilága.

Nem túlzás a „szuperkoncert” elnevezés, hiszen a közel 50 fős, látványos koncertshow felejthetetlen élményt kínál minden Omega rajongó vagy egyszerűen csak a különleges, minőségi zenei élményre vágyók számára. A hazai könnyűzene egyik legnépszerűbb és legmeghatározóbb együttesének és örökérvényű dalainak állít emléket, egyben nyújt felejthetetlen élményt az este.

A szlogen, bár nagyon sokszor elhangzik és talán sablonosnak is tűnik, de valóban tény és minden egyes betűje igaz: ezt az egyedülálló és megismételhetetlen élményt nem szabad kihagyni.

A belépőjegy ára 6 800 forint, 8 800 forint, 9 800 forint, 11 800 forint és 14 800 forint az ülőhelyek színpadtól való pozíciójának függvényében. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség a koncertre.

 

Sztárfellépők

Miklósa Erika - Kossuth és Liszt Ferenc díjas énekesnő
Szinetár Dóra - Jászai Mari díjas színésznő, énekesnő
Dolhai Attila - Jászai Mari díjas színész, énekes
Szabó Győző - Jászai Mari díjas színész
Bolyki Balázs - énekes, zeneszerző, dalszövegíró
Debreczeni Ferenc “Ciki” /Omega/- Kossuth és Liszt Ferenc díjas zenész
Lepés Gábor “Lepe” /Balkán Fanatik/ - zenész, zeneszerző

Közreműködik

Bolyki Soul & Gospel kórus
Omega Szimfonikusok (tagjai a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarából, a Liszt Ferenc Kamarazenekarból illetve a Budapest Schoring-ból)
Debreczeni Ferenc “Ciki” és erre az alkalomra megálmodott zenekara

ATEMPO.sk