Piripotty - Korpás Éva családi mesekoncertje Perbetén

2023. március 29-én, szerdán 10.00 órakor kezdődik Korpás Éva Piripotty című családi mesekoncertje Perbetén, a Pándy Lajos Művelődési Házban.

Korpás Éva legújabb gyermekeknek szóló koncertje, a Piripotty egy olyan világba repíti a kisebbeket, ahol a fantázia segítségével teljesen új perspektívából élhetik át életük eseményeit.

Gáti István költő ehhez a lemezhez írt verses meséje nyomán elmesélt történetben természetesen segítségül hívjuk nagyszüleink tudását is- mutassák meg nekünk, hogyan érdemes megbirkózni a hétköznapok kihívásaival. Az elődök üzenetei, tanácsai kiolvashatók népdalaink szövegeiből, csak oda kell figyelni rájuk.

Maradjunk, éljünk a jelenben, de fontos, hogy ami érték, azt tartsuk meg, és építsük be a jelenlegi életünkbe, mert a gyökér mindig fontos, ebből szökkenünk szárba. Ez a cél ezzel a gyerekműsorral is.

Maivá tenni a régi felhasználásával. A koncerten lesz közös éneklés és tánc, vigasság, de néha szomorúság is, hiszen mindkettő természetes része az ember életének.

A mesekoncert után a résztvevőknek módjukban áll húsvéti és tavaszi díszeket készíteni, de közös tojásfestésre is alkalom nyílik.

Mindenkit szeretettel vár a rendezőség a koncertre.

 

Közreműködnek

Korpás Éva - ének
Lakatos Lili - ének, tánc
Csernók Klára - hegedű
Papp Endre - brácsa, dob
Kuti Sándor - cimbalom
Hanusz Zoltán - nagybőgő, koboz

ATEMPO.sk