Puntigán József előadása - 52. Kármán Napok Losoncon

2023. április 20-án, csütörtökön 16.30-kor folytatódik az idén immáron 52. alkalommal megrendezett Kármán Napok eseménysorozata Losonc városának különböző helyszínein a Csemadok Nógrádi Területi Választmánya, annak Losonci Alapszervezete, illetve a Nógrádi Művelődési Központ jóvoltából.

Az idén is gazdagnak mondható program keretében alkalom lesz Cseh Tamás-emlékkoncerten is részt venni a Fifti-Fifti duó jóvoltából, Vadkerti Imre és még megannyian pedig a Petőfi Sándor születésének 200. évfordulója alkalmából megszervezett zenés-irodalmi esttel készülnek Petőfi Nógrádban címmel.

Ezen felül Puntigán József helytörténész vetítettképes előadását is megtekinthetjük a gácsi Csontváry-gyógyszertárról, valamint az ipolybalogi származású Zolcer János nagysikerű, Gorbacsov titkai című könyvének bemutatójára is ellátogathatunk.

A belépőjegy ára a Cseh Tamás-emlékkoncertre 4 euró, míg a Petőfi Nógrádban című zenés-irodalmi estre pedig 3 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az 52. Kármán Napokra.

 

Program

Április 20. (csütörtök)

16.30 A gácsi Csontváry gyógyszertár tulajdonosai és bérlői, 1884-1922 - Puntigán József helytörténész vetítettképes előadása /Kármán József Alapiskola és Óvoda/

Május 2. (kedd)

17.00 Gorbacsov titkai és Háború - Zolcer János nagysikerű könyveinek bemutatója és beszélgetés a könyvek szerzőjével /Nógrádi Könyvtár/

ATEMPO.sk