JaMese lemezbemutató koncert Balassagyarmaton

2023. április 6-án, csütörtökön este Húsvéti Desszertszalon lesz Balassagyarmaton, a Mikszáth Kálmán Művelődési Központban.

Ezen a nagyszerű, tavaszi hangulatú estén Kubinyi Dániel, a Castellum Hotel Hollókő**** mestercukrásza mutatkozik be, aki néhány nappal ezelőtt elnyerte Magyarország legrangosabb cukrászversenyének aranyérmét. Különleges desszert kóstolóval készül a vendégek számára.

Dániel sikertörténetének megismerése után, pedig JaMese lemezbemutató koncertje fog elkápráztatni minden érdeklődőt.

A rendezvény műsorvezetője Olicsek Ádám.

Belépő 2500 forint. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők az eseményre.

 

Program

18.00 Kapunyitás
18.30 Beszélgetés Kubinyi Dániellel
19.00 JaMese "Odaát idebent" lemezbemutató koncert

 

{jamedia src="/

" type="video" mtype="youtube"}

JaMese – egy mozaikszó, mely mindent elmond a zenekarról: Jam – szabadság, kreativitás; mese – történetek, gondolatok átadása; Emese – az énekesnő Molnár Emese személye az, aki mindezt összefogja.

Már gyermekkorában magába szívta a mesék, történetek szeretét. Vidéki lányként sokat kellett segíteni a földeken, kertben és ez idő alatt, mint régen a fonóban tanár édesanyja mesélte egyik történetet a másik után. Volt közte nagyapjától megmaradt ritka indiai mesegyűjtemény, operamesék, népmesék vagy egy Fellini film története. Ezek az élmények adják az insprációt a dalaihoz is; örökérvényű, értékálló, ugyanakkor modern történetek ezek, melyben a dallam és szöveg szimbiózisa teremeti meg a JaMese sajátos világát.

2021 szeptemberében a JaMese névvel fémjelezve egy teljesen új tartalom születik: 12 részes podcast sorozat indul Szabad bennem a levegő címmel. A szabad hang, a kifejezés ereje, a színpadi jelenlét és a levegő áramlása minden énekes számára a legfontosabb elérendő cél: ki hogyan érkezik meg ebbe az idilli állapotba, hogyan veszíti el és hogyan talál vissza újra és újra. 12 beszélgetés 12 különböző stílusban alkotó énekessel. Szabó T. Anna Zenészdal című verséből született kérdésre, pedig mindenki a saját életútjával és megéléseivel válaszol.

ATEMPO.sk