Lúdas Matyi - a Magyar Lovas Színház ráadás előadása Komáromban

2023. április 30-án, vasárnap 18.00 órakor kezdődik a Magyar Lovas Színház Lúdas Matyi című produkciójának ráadás előadása a Komáromi Lovas Színházban.

A Magyar Lovas Színház először 2011-ben mutatta be a darabot. Az óriási sikerre és nagy érdeklődésre való tekintettel a Színház folyamatosan a műsorán tartja az előadást. A zenés mesejátékot időről időre megújult szereposztással, más rendezésben láthatják nézőikek.

Kihasználva a lovas színház adottságait, látványos díszletekkel, élő ludakkal, szamárral, lovakkal és fogatokkal igyekeznek valódi élményt nyújtani látogatóik számára. Csodaszép magyar dalok és népdalok hangzanak el igazi színházi környezetben.

Az előadás jeleneteit néptáncos és csikós bemutatókkal is színesítik. A humor meghatározó része a darabnak, ami nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek számára is kiváló szórakozást jelent. Egy felejthetetlen családi program sok nevetéssel, derűvel és tanulsággal.

A belépőjegy ára 8500 forint és 7500 forint. Gyermekeknek 3 éves kor alatt nem, 3 éves kortól azonban szükséges megváltani a belépőjegyet. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az előadásra.

 

Szereplők

Lúdas Matyi - Krajnik-Balogh Gábor
Döbrögi - Szabó Gyula Győző / Csordás Ákos
Ispán - Zayzon Csaba
Galiba - Bányoczky Nóra
Évi, az árva lány/ Biri nénje - Deák Fruzsina
Sára, Matyi anyja - Bucsi Annamária
Mesélő/ Mogyoró Ferkó - Ágoston Máté
Kiss Zsolt
Cselepák Balázs

Közreműködik

A Magyar Lovas Színház Komárom tánckara, lovasai és statisztái

Rendezte

Zayzon Csaba

ATEMPO.sk
Fotó: Krűger Viktor