A 20 éves Kowalsky meg a Vega nagykoncertje Sárospatakon

A 20 éves Kowalsky meg a Vega nagykoncertje Sárospatakon

2023. május 1-jén, hétfőn 19.00 órakor kerül sor a Kowalsky meg a Vega együttes koncertjére a sárospataki Művelődés Házában és Könyvtárában.

Történetük 2003-ban csak egy Pimasz Grimasznak indult, ami mára már a Szív Forradalma lett. Az elmúlt két évtized során a csapat megjárt minden lehetséges magasságot és mélységet, népszerűségük a mai napig egyre csak szárnyal. Nagylemezeik többszörös platinalemez minősítést értek el és megszámlálhatatlan sláger köthető nevükhöz. A hazai fesztiválok állandó fellépői, de találkozhattunk velük kis klubkoncerteken, vagy akár az ország legnagyobb koncerthelyszínein is. Fellépéseiket hatalmas érdeklődés övezi határon innen és túl is.

A zenekar nemcsak az elmúlt két évtizedes pályafutásuk esszenciáját hozza el az Arénába, hanem a 2023 februárjában megjelenő új nagylemezük dalait is. Felcsendülnek majd természetesen az olyan nagy slágerek, mint a Hála Veled, a Varázsszavak, az Egy világon át, a Mint egy jel vagy a Tombold ki. Ez az este méltó összefoglalása lesz a zenekar eddigi pályafutásának.

A belépőjegy ára a sárospataki lakosoknak 3900 forint, a nem sárospataki lakcímmel rendelkezőknek 4500 forint, míg a rendezvény napján és a helyszínen az egységes jegyár 5500 forint lesz.

A kedvezményes áron, sárospataki lakosok számára értékesített jegyeket a beléptetésnél ellenőrzik a lakcímkártya bemutatásával. Amennyiben nem sikerül igazolni a sárospataki lakcímet, a helyszínen különbözeti jegy váltása kötelező.

Mindenkit szeretettel vár a rendezőség a koncertre.

ATEMPO.sk