XX. Jótékonysági Motoros Találkozó és Rockfesztivál Győrújbaráton - szombati program

2023. május 13-án, szombaton 17.30-kor folytatódik a XX. Jótékonysági Motoros Találkozó és Rockfesztivál, ahol olyan sztárfellépők gondoskodnak a kiváló hangulatról, mint a Zorall, az Ossian, a Road, a Lord, a Rudán Joe Band és még sokan mások. Az esemény helyszíne a Győrújbaráti Gyermek Tábor Győrött.

A fent említett formációk mellett jelen lesznek olyan együttesek is, mint a Moby Dick, az Auróra, a Pokolgép, az Alakulat Rock Band, a Fekete Hold, a Gattó, a Blues Company. Rudán Joe továbbá magával hozta a rock legendákat is: Vikidál Gyula, Kalapács József, Varga Miklós, Nagy Feró és Vadkerti Imre mind velünk lesznek. A találkozó utolsó napját pedig a Várakozni Tilos, a HungaRock, az Iron Vének, valamint a CandyMen Duo rockabily show-ja zárja.

Ezzel párhuzamosan minden nap karaoke várja az arra vágyókat az ebédlőben, majd pénteken és szombaton játékos vetélkedőre is sor kerül. Szombaton pedig 13.00 órakor valósul meg a motorszentelés, amit követően az várva várt motoros felvonulás sem maradhat el: 14.00 órakor valósul meg oda-vissza Győrújbarát és az ETO park közt. A motorosok megérkeztekor, 16.00 óra tájékán motoros kaszkadőr show-val is kedveskednek a szervezők az esemény résztvevőinek.

A rendezvény teljes időtartamára szóló hétvégi belépőjegy ára elővételben 20 000 forint, míg a helyszínen történő megvásárlása esetén már 26 000 forintba kerül. A csütörtöki napra szánt napijegy ára 10 000 forint, az ugyanilyen típusú, de már péntekre szóló belépőjegy - amivel a szombati napot is kiválthatjuk - 16 000 forintba kerül. Mindemellett a szombati napijegy 10 000 forint, s csakúgy, mint a többi napijegy esetében, kizárólag a helyszínen történik az árusításuk.

A rendezvényt kedvezményesen látogathatják a saját motorral érkező hölgyek - a kedvezményes belépőjegy ára 2000 forint. Ez csak a helyszínen vásárolható, s a forgalmival igazolt és saját néven nyilvántartott motorral rendelkező hölgyek részére szól.

Az eseményt ingyenesen látogathatják a 14. életévüket még be nem töltött személyek - diákigazolvány felmutatása esetén; továbbá, a fogyatékkal élő vendégek egy kísérővel - MÁK-kártya felmutatása esetén. Ráadásul, szombaton 22.00 órától minden hölgy számára díjtalan a belépés.

Ami a szállást illeti, a +36302938422 telefonszámon jelezhetjük az arra való igényünket a stáb felé; az elszállásolás faházakban történik. Mindemellett a sátrazást, mint alternatív opciót, teljesen ingyenesen lehet igénybe venni.

A fesztivál teljes bevételét jótékony célra fordítják a szervezők. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség a XX. Jótékonysági Motoros Találkozóra és Rockfesztiválra.

 

Program

Május 13. (szombat)

A szombati események párhuzamosan zajlanak a két színpadon

17.30 Falcon Project /NRG Nagyszínpad/
19.30 Rudán Joe Band és a Rock legendák (Rudán Joe, Vikidál Gyula, Kalapács József, Varga Miklós, Nagy Feró, Vadkerti Imre) /NRG Nagyszínpad/
22.00 Road /NRG Nagyszínpad/
00.30 Zorall /NRG Nagyszínpad/
18.00 Várakozni Tilos /Wiesbauer színpad/
20.30 HungaRock /Wiesbauer színpad/
22.30 Iron Vének /Wiesbauer színpad/
23.30 Tombolasorsolás /Wiesbauer színpad/
00.20 CandyMen Duo - rockabily show /Wiesbauer színpad/

ATEMPO.sk