A Fekete Tamás Quartett és a Malek Andi Soulistic koncertje - III. Komáromi JazzPiknik (szombati program)

A Fekete Tamás Quartett és a Malek Andi Soulistic koncertje - III. Komáromi JazzPiknik (szombati program)

2023. június 3-án, szombaton folytatódik a III. Komáromi JazzPiknik, ami a tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is nagyszerű zenei felhozatallal, ízletes borokkal és borítékolhatóan fergeteges jókedvvel várja a látogatókat a komáromi Tiszti Pavilon udvarán.

„Muzsika, bor és barátság!”

A kétnapos fesztiválon a Bossa Rosa, a Bohém Ragtime Jazz Band és Oskar Rózsa mellett fellép Takács Nikolas is.

Nikolas csupán 19 éves volt, amikor a világhírű jazzdobossal, Jávori Vilmossal együtt zenélhetett. Ezt követően a magyar jazzélet más kiemelkedő alakjaival is lehetősége volt együtt zenélni, többek közt Babos Gyulával, Tony Lakatossal, Emilióval, Charlie-val, Solti Jánossal és még sok méltán híres művésszel. 2010-ben elindult az X-Faktor televíziós tehetségkutató versenyen, ahol az egész ország megismerte őt.

Mellette láthatjuk továbbá a Fekete Tamás (zongora), Martin Kapusník (basszusgitár) Sipos Dávid (szaxofon) és Takács Bálint (dob) alkotta Fekete Tamás Quartettet, de alkalom nyílik a Malek Andrea vezette Malek Andi Soulisticot is megtekinteni.

A Soulistic a neves énekesnő, Malek Andrea és a zongorista-zeneszerző, Jáger Bandi együttműködéséből jött létre 2016-ban. A formáció a jazz és az R&B stílust ötvözi a magyar népzenével. A “Soulistic” név a lélek és a zene közötti szoros kapcsolatra utal.

Ezen felül a fesztivál mindkét estéjén bulizhatunk Olasz Istvánnal, azaz DJ Dilemmával és DJ Vinnie Lonelyval is.

A zenei programok mellett gasztroélmények is várnak ránk: több pincészet is képviselteti magát, mint például a muzslai Bott Frigyes pincészete, a tokaji Bott Pince, a kürti Kasnyik Pincészet, a kisújfalui Mátyás Pincészet, a Szent György-hegyi Napvirág Pincészet és a kürti Strekov 1075 Pincészet is.

A belépőjegy ára egy napra 10 euró, míg a két napra szóló fesztiváljegy 15 euróba kerül. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az idei JazzPiknikre.

 

Program

Június 3. (szombat)

17.00 Fekete Tamás Quartett
19.00 Oskar Rózsa / Partnership Unlimited
21.00 Malek Andi Soulistic
22.30 DJ Dilemma

ATEMPO.sk