Ruszó Tibi, Nótár Mary, Kökény Attila és mások - Ekecsi Nap Fesztiválon

Ruszó Tibi, Nótár Mary és mások fellépése az Ekecsi Nap Fesztiválon - szombati program

2023. június 24-én, szombaton 18.00 órakor folytatódik a Csallóköz újdonsült kétnapos eseménye, az Ekecsi Nap Fesztivál, ahol rengeteg fellépő várja a szórakozni vágyókat. Mindez Ekecsen, a sportpályán valósul meg.

“Felkelt az Ekecsi Nap” - mondogatták a csallóközi emberek, mikor meglátták a teliholdat. Nem volt rossz a csillágaszati ismeretük, csupán az ekecsiek egy olyan szokását figyelték meg, miszerint sokszor éjjel, holdvilággal dolgoztak.

- nyilatkozta a Paraméter munkatársának az ekecsi polgármester.

Fellép Alee, MISSH!, KKevin, Lmen Prala, Burai, AK26, Ruszó Tibi, Nótár Mary, Bódi Guszti & Margó, Matyi és a Hegedűs, MC Hawer és Tekknő, Jolly, Kökény Attila,

a folyamatosan kiváló hangulatról pedig DJ Ricardo, DJ Kopi és DJ Bóli gondoskodnak.

A belépőjegy ára elővételben 12 euró, míg a helyszínen 15 euró. Az ekecsi és apácaszakállasi (Ekecs településrésze) lakosoknak az elővételes kedvezményes belépőért 7 eurót kell fizetni, természetesen a lakcím igazolására szolgáló dokumentum felmutatása ellenében. A 15. életévét be nem töltött személyek esetében a belépés csak szülői felügyelettel lehetséges.

Mindenkit szeretettel vár a rendezőség a régió egyik új fesztiváljára.

 

Program

Június 24. (szombat)

18.00 Kapunyitás

Fellépnek

Ruszó Tibi, Nótár Mary, Bódi Guszti & Margó, Matyi és a Hegedűs, MC Hawer és Tekknő, Jolly, Kökény Attila, a folyamatos jó hangulatról DJ Bóli gondoskodik

ATEMPO.sk