A Nasip Kismet, a gomoly és mások koncertje a IV. NFGreen Fesztiválon Tallóson (pénteki program)

A Nasip Kismet, a gomoly és mások koncertje a IV. NFGreen Fesztivál Tallóson (pénteki program)

2023. július 10-én, pénteken 10.00 órakor folytatódik az idén negyedszer megrendezésre kerülő NFGreen Fesztivál a tallósi tónál, ahol a gondosan összeválogatott program igazán tehetséges művészeket, zenekarokat, szakembereket sorakoztat fel, teret adva a legjobb hazai előadóknak is.

Fellép a Nepertu, a Babadara, a Bada Bing, Dj Dilemma, Vinnie Lonely, a SoulCoustic, a gomoly, a Nasip Kismet, a Jazzbois, Freakin' Disco, Lulik és PJ Groove Guru,

de rajtuk kívül lesz erdőfürdőséta, fotós verseny, jóga, üvegfestés, csapat- és társasjátékok, kerekasztal beszélgetések, felolvasószínház, workshopok, cirkuszpedagógia és zsonglőrködés a Trapiti csapatával, Bacu in the Wild természetfotó kiállítás és még sok-sok minden.

A szervezők szeretnének minél kevesebb szemetet termelni a fesztiválon: nagyon megkérik a résztvevőket, hogy azok hozzanak magukkal tányért, étkészletet és poharat. Ráadás, hogy a fesztiválon kizárólag húsmentes finomságokat kóstolhatnak.

A belépőjegy ára péntekre 20 euró, míg szombatra szintén 20 euró. A három napos bérlet 40 euróba kerül, ez az összeg magában foglalja az ingyenes sátorozási lehetőséget is. A kerékpárral érkezőknek bármely típusú belépőjegy féláron lesz elérhető.

Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

 

Program

Július 7. (péntek)

10.00 Reggeli jóga Hunčík Katával
11.00 Erdőfürdő séták Iván Zlatarits Anett vezetésével
16.00 A kívülálló - beszélgetés Oltai Kata művészettörténésszel, feminista aktivistával, butikossal

Mit jelent feministának lenni a 21. században? Hogyan érdemes megkérdőjelezni és feszegetni a korlátainkat? Kik lehetnénk, ha nem akarnánk olyat görcsösen megfelelni a társadalmi normáknak? Miért jó rebellisnek lenni?

18.00 Elfogadom?! - beszélgetés az elfogadásról, az érzékenyítés fontosságáról, emberi jogokról - reflektálva a hazánkban történt eseményekre, mint például az LGBTI+ közösség ellen irányuló Zámocká utcai gyűlöletgyilkosságok

Közreműködik

Bondor Jusztina
PaeDr. Stredl Terézia, PhD
ifj. Mészáros Lajos

19.45 Tabu, de létezik (Menstruációs szegénység nálunk és a világban) - beszélgetés a Kompromisszum polgári társulás szervezésében
20.45 SoulCoustic
21.45 gomoly
23.30 Nasip Kismet
00.50 PJ Groove Guru

Július 8. (szombat)

10.00 Reggeli jóga Hunčík Katával
11.00 Makramé készítés - workshop Kovács Hipik Annával
14.00 Nyárasdi népdalkör - Jó ebédhez szól a nóta
17.00 Gužák Klaudia: Szerettem volna megkérdezni - verseskötet bemutató
18.00 Slam Poetry
20.00 Este Acapulco - a Gurigongo Symposium és a Vekker műhely felolvasó színháza
21.15 Jazzbois
23.00 Freakin' Disco
00.50 Lulik

ATEMPO.sk