A Hollywood Vampires nagykoncertje Budapesten - ELMARAD!

A Hollywood Vampires nagykoncertje Budapesten

ELMARAD! 2023. július 18-án, kedden 20.00 órakor kezdődik az Alice Coopert, Johnny Deppet, az Aerosmith’s-ből Joe Perryt és Tommy Henriksent gitárost tömörítő Hollywood Vampires nagykoncertje a Papp László Sportarénában.

A The Doors, a Love, az AC/DC és a többi klasszikussal, valamint természetesen Alice Cooper és Aerosmith slágereivel a Hollywood Vampires-t 2018-ban a „legjobb előadásnak” választották a londoni Wembley Arénában.

A formációnak magyar előzenekara lesz, mégpedig a Decadancer együttes, melynek tagjai:

Ficzkó András, Mátyás Attila, Fűzfa (Pocky) Zoltán és Gerő Balázs,

akik hosszú zenei múltra és tapasztalatra tekintenek vissza a zeneiparban. Az összetartó barátság és a közös zenei vágy hajtotta őket a banda létrehozására. Szenvedéllyel és elkötelezettséggel alkotnak egyedi zenei stílusban, amit a Hollywood Vampires koncert előtt hallhat a közönség.

De térjünk is vissza a Hollywood Vampires-hez!

A „Rise” című stúdió albumukon „véresen komoly” lázadó muzsikájukkal tisztelegnek a zeneirodalom nagy hősei és saját zenei anyagaik előtt. A járvány miatt 2020-ra tervezett turnéjukat el kellett halasztaniuk, de amint lehetőség nyílt, ismét elkezdtek közösen zenélni. A banda nagy rajongója a klasszikus brit rock’n’rollnak. The Who, Led Zeppelin, David Bowie, Motörhead és egyéb zenei ínyencségekkel fűszerezik meg a repertoárt.

A Hollywood Vampires 2023-as turnéja előtt a frontember, Alice Cooper így nyilatkozott:

“Már három éve, hogy a Vampires turnézott. Alig várom már, hogy visszatérhessek a srácokhoz, nagyon szeretek ebben a bandában lenni. A zenekarom nagyszerű és csodálatos, de a Vámpírokkal játszani az egy teljesen más helyzet. Egyáltalán nem foglalkozom színházzal, csak énekes vagyok egy zenekarban, és a zenekar történetesen az egyik legjobb banda a környéken!

Jó lesz látni Johnnyt, Joe-t, Buck-ot és Chris-t és a többi srácot. Zárd be az ajtókat, tedd magad köré a fokhagymát, mert jönnek a Vámpírok!”

A belépőjegy ára 22 000 forint, 23 000 forint, 27 000 forint, 34 000 forint és 38 000 forint. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

ATEMPO.sk