Top lesz - Kormos Anett önálló estje Salgótarjánban

2024. február 17-én, szombaton 19.00 órától Top lesz címmel kerül sor Kormos Anett önálló estjére Salgótarjánban, a Kohász Művelődési házban.

Kormos Anett több év csönd után új önálló estjével áll színpadra. Az elmúlt időszakban forgatókönyvírással foglalkozott, de hiányzott neki a személyes visszajelzés.

“Azért is különleges számomra a visszatérés, mert most először a magam ura lehetek. Minden kötöttségtől, elvárástól függetlenül saját szervezésű esteket tartok, és nagyon jól esik a közönség őszinte lelkesedése.” - nyilatkozta. A másfél órás előadáson elmeséli, mi történt vele az elmúlt időszakban, beszél házasságról, válásról, gyereknevelésről. A személyes élmények mellett ugyanakkor olyan társadalmi témákat is feszeget, mint a szexuális egyenlőtlenség, az állandó fenyegetettség miatt kialakuló világvége-immunitás vagy a kötelező társadalmi érzékenyítés.

Stílusa szókimondó, témaválasztása tabudöntögető, estjét csak erős idegzetűeknek ajánljuk. Meg mindenki másnak, aki szívesebben röhög mint sír.

Belépő 4500-6500 forint között kapható. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

ATEMPO.sk