A Sendergő Néptáncegyüttes műsora - Ipoly Feszt 2024 (ipolysági program)

2024. július 7-én, vasárnap 11.00 órakor folytatódik az Ipoly Feszt Ipolyságon. Ezúttal is számos ingyenes programmal, koncertekkel várják az érdeklődőket.

Nyolc település a házigazdája a negyedik évadnak, Magyarországon Vámosmikola, Nagybörzsöny, Ipolydamásd, Márianosztra, Kemence és Szob, Felvidéken pedig Ipolyvisk és Ipolyság.

Az előző évadokban az Ipoly Feszt egy hétvégére koncentrálódott, ettől az évtől kezdve „egyfajta gördülő menetrendben valósul meg a fesztivál”. Az a nyolc település négy hétvégén, egymás után látja vendégül a fesztiválra érkezőket.

 

Ipoly Feszt

 

A programkínálat ezúttal is nagyon sokszínű, több mint száz program várja a közönséget. Lesznek családi programok, templomi hangversenyek, igényes gyermekműsorok, képzőművészeti kiállítások, vízi és természetjáró túrák. 

A könnyűzenei előadók közül az Ipoly Feszt közönsége láthatja többek közt a 45 éves Karthago, a Bikini, az Első Emelet, Radics Gigi, a Mystery Gang, a Pedrofon, a Nemcsakberry, a Sunset Blue, a Menthol koncertjeit, de ott lesz DJ Spigiboy, a Groovehouse, Alee és Csordás Tibi (Fiesta) is. Fellép a Százdi Citerazenekar és a Sendergő Néptáncegyüttes, valamint hangversenyt ad Bogányi Gergely zongoraművész is.

PROGRAMFÜZET

 

Program

Július 7. (vasárnap) - Ipolyság

11.00 Szentmise /ipolysági római katolikus templom/
14.00 Kapunyitás - ízek utcája: a palóc kistermelői piactér kézműves termékeinek kóstolója és vásár /városháza előtti fő tér/
15.00 Helyi óvodások hagyományőrző műsora /városháza előtti fő tér/
15.30 Sendergő Néptáncegyüttes /városháza előtti fő tér/
17.00 Vác Civitas fúvósegyüttes gyerekműsora /városháza előtti fő tér/
19.00 Menthol együttes /városháza előtti fő tér/

ATEMPO.sk