Báj, báj, Szampó - Expired Passport és J&M Duo koncert Dunaszerdahelyen

2016. december 16-án, pénteken 21.00 órától egy különleges zenei estet rendeznek Dunaszerdahelyen a Soul Hunter Music Clubban. 10 év után búcsúzik az Expired Passport zenekartól Szampó, a banda basszusgitárosa. Vendég a J&M Duo (Gálffy Hodosy Marianna és Gálffy József akusztikus duója). A belépés ingyenes. Mindenkit szeretettel várnak.

FACEBOOK ESEMÉNY

Szabó Laci Szampó meghívója:

"Kedves barátaim!
10 együtt töltött év, vagy 150 koncert és egy stúdiólemez után végleg lejárt az útlevelem, úgy döntöttem, hogy otthagyom az Expired Passport zenekart. A Passportnak hála ismertem meg nagyon sok új barátot, a feleségemet, egy színpadon álltam olyan nagyszerű zenészekkel, mint Ádám Török, Ferenczi Gyuri, Takáts Tamás. Minden kedves ismerősömnek szívből kívánom, hogy tizen-huszonévesen legyen egy rockzenekara :)
Köszönöm nektek a sok közös élményt! A búcsúkoncertem december 16-án, pénteken lesz Dunaszerdahelyen a Soul Hunter Music Club-ban, gyertek el sokan!
A zenéléssel természetesen továbbra sem állok le, funky-ban tolom tovább a GrooveTrain zenekarral, amely idei elindításával egy régi álmom vált valóra."

 

Az Expired Passport 2017-től Bartha Tamással folytatja, aki a The Butchers basszusgitárosa is, és pár alkalommal már Szampót helyettesítette.

ATEMPO.sk