Videó


Váray László

A DAL 2019: Váray László - Someone Who Lives Like This

Váray László dalszerző-énekest a Colombre Bandből és a Belvárosi Betyárokból már ismerhetjük, most azonban szólóban áll A Dal színpadára. A Someone Who Lives Like This című szerzeménye szintén ott van az Eurovíziós Dalfesztivál 2019. január 19-én, 19.30-kor a Dunán induló magyar előválogató show-jában.

The Butchers

ÚJDONSÁG: Legismertebb dalához készített klipet a The Butchers - Train to freedom

Új klippel zárta az évet a somorjai The Butchers. Az egyik legrégebbi és legismertebb dalához, a Train to freedom-hoz készítettek videót. A felvételek az őszi turnéjuk keretében készültek.

A Train to freedom a 2013-ban megjelent bemutatkozó albumuk címadó dala, mely 2018-ban újra kiadásra került. A lemez kozmetikai javításokon esett át: a dalok új mixet és masteringet kaptak, valamint az első 5 trackhez újra rögzítették a vokálokat és a húros hangszereket.

Takács Nikolas

DALPREMIER: Takács Nikolas feat. Fekete István - Lakat és kulcs (+SZÖVEG)

Megérkezett a galántai születésű Takács Nikolas legújabb dala. A Lakat és kulcs zenéjét Kardos Norberttel közösen írták, a szöveg pedig K. László Szilvia költeménye.

Az újdonságban trombitán Fekete István működik közre. „Ő egy kitűnő jazz zenész, aki többek közt Cserháti Zsuzsa zenekarának a tagja is volt. A Kőbányai Zenei Stúdió tanáraként ismerhettem meg.” - mondta Nikolas a vele készített interjúnkban.

Ez a dal megtalálható lesz az énekes legújabb albumán. „A lemezről terv szerint minden egyes hónapban jön majd egy új dal, az utolsó pedig már a nagylemezen lesz hallható.”

 

FOTÓBESZÁMOLÓ NIKOLAS KONCERTJÉRŐL (+INTERJÚ)

Tíz kedvenc hazai klipünk 2018-ból

Tíz kedvenc hazai klipünk 2018-ból

Nagy öröm számunkra, hogy évről évre egyre több klipet jelentetnek meg felvidéki előadók, zenekarok. 2018-ban számos videó portálunkon is bemutatkozott.

A kínálatból kiválasztottunk tíz dalt, amit mindenképp érdemes meghallgatni (klikk az előadókra). Jó szórakozást :-)

 

Royko Passage - Be Somebody

Jóvilágvan - Nem elég szép

KerecseN - Minden nap

Szuperzöld - Zűr az űrben

Rómeó vérzik - Örökké álom

Gombaszögi Nyári Tábor Allstars & Gila - Otthonos

Phoenix RT - Szívemen a jel

Arizóna - Egy

Estendøn – Supa Hot Faya

Benjamin Gabe - Speed of Light

 

Írjátok meg a ti 10-es listátokat is hozzászólásban !

ATEMPO.sk

Pápai Joci

A DAL 2019: Pápai Joci - Az én apám

Itt a következő dal, Pápai Joci Az én apám című szerzeménye, mely részt vesz az Eurovíziós Dalfesztivál 2019. január 19-én, 19.30-kor a Dunán induló magyar előválogató show-jában, A Dal 2019 versenyben.