Zséda

ÚJDONSÁG: Zséda - A mindenségen át

A mindenségen át című ballada Zséda hatodik, Kémia című lemezén kapott helyet, amelyről már megjelentek az Óceán, az Adj még levegőt! és az Eperhold című dalok.

Az új felvétel egy őszinte, szívből jövő vallomás, amely mögött a már számtalan sikert elért szerzőpáros, Rakonczai Viktor és Orbán Tamás áll. A dalhoz egy szöveges videó is készült.

Magidom

ÚJDONSÁG: Magidom – Mosolyoghatnék (+dalszöveg)

A Magidom a 2016-os Csomagol az Idő című kislemez megjelenése óta elsősorban koncertezett, de a háttérben szépen csendben elkezdődtek az új lemez munkálatai. Ennek első gyümölcse a most debütáló Mosolyoghatnék című dal, amely a zenekar által készített esernyős szövegvideó kíséretében lát napvilágot.

Rúzsa Magdi

ÚJDONSÁG: Rúzsa Magdi menyasszonyi ruhát öltött új klipjében – Mosd fehérre + dalszöveg

Friss klippel jelentkezik Rúzsa Magdi. A tavaly megjelent Érj hozzám című stúdióalbumának utolsó dalát keltették ezúttal életre. A szöveget ismét Magdi írta, a zeneszerzésben pedig Madarász Gábor és Szakos Krisztián működött közre.

A szerelmes számhoz készült elbűvölő videóban a nemrég férjhez ment énekesnő újra menyasszonyi ruhába bújhatott. A végeredmény egy szívet melengető és mindent fehérre mosó kisfilm lett!

Hope Red

Reméljük vörösbe borul az ég! - Hope Red videoklip és még valmi más

A Felvidéki Gitárhősök elnevezésű koncertesten a HOPE RED (főleg gasztrometált, de sok más remek dolgot játszó banda) is fellép. Ennek, és az új klip apropóján kémkedtem utánuk.

A Summer Hit, amely tökéletes paródiája, himnusza és művészi szintre emelése az autórádiók "édeni" (és csernobili) sugárzásának. Épphogy 2 perc, ami szerintem tudatos, tekintve, hogy átlagos rekeszizom ennél tovább nem nagyon bírja a megterhelést. A srácoknak fura humoruk van. Én előre szóltam.

Péterfy Bori

ÚJDONSÁG: A 10 éves Péterfy Bori & Love Band karaokeklipje - Lakatlan sziget

Az idén 10. születésnapját ünneplő Péterfy Bori & Love Band rengeteg izgalmas újdonsággal készül, melyek közül ezúttal a legújabb videójukat mutatják be! A november 6-án hivatalosan is megjelenő Bori X lemez harmadik single-jéhez, a karibi hangulatú Lakatlan szigethez forgattak egy fülledt, érzéki klipet, ami a ’90-es évek Bravo magazinjainak foto-lovestory-jait vette ihletforrásnak, de akad benne egy tűzvörös tűsarkú csizma és púrhabszex is - mindez a soroksári mediterráneum izzó dzsungelében.