Videó

Simó Annamária

VIDEÓ: Csodásan szólt a Nélküled Simó Annamária és a tízezer DAC szurkoló előadásában

Pénteken a székelyudvarhelyi Simó Annamária és a több mint 10000 szurkoló közösen énekelte az Ismerős Arcok Nélküled című dalát a dunaszerdahelyi DAC focicsapat szezonzáró meccse előtt, mely végül 5-0-as hazai győzelmet hozott.

"Óriási élmény volt számomra itt énekelni!! Köszönöm!" - írta közösségi oldalán az énekesnő.

Hallgassátok meg, hogy szólt a focicsapat himnuszává vált sláger a hazai siker előtt ... nincsenek szavak ...


ÚJDONSÁG: Szarka Tamás – Csók

ÚJDONSÁG: Szarka Tamás – Csók

Friss lemezzel jelentkezik pár nap múlva Szarka Tamás, a Ghymes együttes alapítója, amelyből most egy kis ízelítő mutatunk. Megjelent a Csók című dala, amely igazán egyedi lett „lehengerlő dinamizmusával, ritmusával, humorával, pergő szavaival, muzsikáló angyalszárnyaival.”

Ákos

NÉZD MEG: Ákos - Nem kell más vigasz

Egy hónapja jelent meg Ákos legújabb klipje, a Nem kell más vigasz, amely most átlepte a félmilliós megtekintést. A Kossuth-díjas dalszerző-énekes mellette egy maxit is megjelentetett, mely a dal négy változatát tartalmazza: az albumverzió mellett a tavaly év végi dupla Aréna koncert alatt rögzített változatot, egy Lepe-féle dance mixet, valamint Ákos '80-as éveket idéző remixét.

A dalhoz készült videóklipben a tavaly decemberi dupla Papp László Budapest Arénában megrendezett nagykoncertek felvételeiből láthatunk részleteket, valamint a stúdiómunkálatokba is betekintést nyerhetünk.

VIDEÓ: Ilyen volt az első ErődFeszt - Aftervideo

VIDEÓ: Ilyen volt az első ErődFeszt - Aftervideo

Első alkalommal rendezték meg az ErődFeszt könnyűzenei fesztivált a Monostori Erdőben az idei Komáromi Napok keretében. A három nap alatt olyan fellépőket láthatott a közönség, mint a Tankcsapda, Halott Pénz, Majka, Deniz, Király Viktor, Király Linda és Rúzsa Magdi.

Most visszaidézhetjük a hangulatot és a koncerteket:

Wellhello

KLIP: Újabb slágerrel tért vissza a Wellhello - Barátom

A Wellhello elnökei egy kisebb kihagyás után most egy érzelmes és hihetetlenül fülbemászó barátság-himnusszal lepték meg a rajongóikat. A Barátom Diaz és Fluor számára is egy nagyon fontos dal, melyre mindketten mérföldkőként tekintenek.

Zenei válogatás anyák napjára - a legszebb magyar dalok

Zenei válogatás anyák napjára - a legszebb magyar dalok

Az anyák napja világszerte ünnep, amelyen az anyaságról emlékezünk meg. A különböző országokban más és más napokon ünneplik, Magyarországon május első vasárnapján, Szlovákiában május második vasárnapján.

Már az ókori görögök is tisztelegtek Rhea, az istenek anyja és a többi édesanya előtt, a rómaiak pedig Junót, a szülés és a házasság istennőjét ünnepelték Matronalia napján (március 1-jén). Magyarországon 1928-ban már miniszteri rendelet sorolta a hivatalos iskolai ünnepélyek közé az anyák napját.

Ez alkalmából szeretnénk kedveskedni olvasóinak egy válogatással kedveskedni, hogy minden anyuka, nagymama, dédmama megtalálja az ízléséhez legközelebb álló magyar dalt.

 

Boldog anyák napját!

ÚJDONSÁG: Megérkezett Komárom új himnusza - Megcsillan a fény

ÚJDONSÁG: Megérkezett Komárom új himnusza - Megcsillan a fény

A Magyarock Dalszínház társulatát érte a megtiszteltetés, hogy az Egy város két ország című Komáromról készült négy részes dokumentum filmben szerepelhessen. Koltay Gábor filmrendező már több produkciójába is meghívta a Vizeli Csaba által vezetett komáromi társulatot.

Estendøn

NÉZD MEG az Estendøn új klipjét - Gertis

Áprilisban jelent meg a farnadi Estendøn legújabb klipje, mely a Gertis című dalukhoz készült. Ahogy már megszokhattuk ezúttal is egy különlegességet kaptunk az együttestől, nem csak zeneileg, de videó formájában is, melyet Angyal Gábor készített. A hangfelvétel a Gila Stúdióban készült, a szöveget Kaszmán-Saróka Liliána írta.

Curtis

ÚJDONSÁG: Curtis - Nem maradok padlón (18+)

Az ország egyik legsikeresebb rappere az április 28-án megjelenő, „Legismertebb senki” című EP-jéről mutatja be első szerzeményét. Curtis nemrég egy beharangozó videót is nyilvánosságra hozott, de az új klip felülmúlja minden várakozásunkat.

Peter Srámek

KLIPPREMIER: Peter Srámek - Hova tűnt az álmom?

Megérkezett a vágsellyei Peter Srámek újdonsága. A Hova tűnt az álmom? címet viselő dal szövegét Kaszás Péter írta, zenéjét pedig ifj. Kaszás Péter szerezte.

A legnagyobb videómegosztón megjelent a hozzá készült klip is, melyben Peter párja Adri is szerepel.

Madonna

FRISS: Új Madonna album a láthatáron – Itt egy dal róla

Nyár elején jelenik meg Madonna új nagylemeze, amire négy évet kellett várni. A Madame X június 14-étől lesz elérhető, amelyen a latin ritmusok fognak dominálni és nemcsak angolul, de spanyolul, valamint portugálul is énekel majd az énekesnő.