Magashegyi Underground

KLIPPREMIER: Magashegyi Underground - Itt leszel

Pályafutásának eddigi talán legkülönlegesebb, de mindenképp leglátványosabb videóját készítette el a Magashegyi Underground zenekar aktuális, Itt leszel című dalára. A klip gondolatisága követi a zenekartól eddig megszokott utat: egy érzés/pillanat kibontását képi elemekkel - most azonban mindez sokkal erősebb és szürreálisabb képi világgal párosul, amelyben különleges helyszínek, igazi állatok és egy csipetnyi digitális utómunka vezetik a néző tekintetét.

Exotic

Visszatért az Exotic – itt az első dal az új lemezről + szöveg

Visszatért a rendszerváltozás környékének egyik legnépszerűbb zenekara, az Exotic. Mindezt pedig egy új lemezzel fűszerezik meg. A régi-új album október közepén jelenik meg, melynek most megérkezett a beharangozó dala. A Rózsaszín fantázia egy klipet is kapott, amit a Pannónia Stúdióban rögzítettek.

Boggie

HALLGASD MEG: Itt az új Boggie lemez és jön a lemezbemutató is

A harmadik nagylemezére igazi énekes-dalszerzővé érett Csemer Boglárka Boggie. Az albumon kísérletezik a dancehall, r&b stílusokkal, bátran keveri az elektronikus és akusztikus hangzást. De viszont érezni a klasszikus zene, kortárs francia pop zene és még a rap műfaj hatásait is. Mindez olyan kifinomultan elegyedik Boggie sajátos dallamvilágával, hogy egy igazán izgalmas poplemez az eredmény.

Peter Srámek

ÚJDONSÁG: Megjelent Peter Srámek londoni klipje - Dobban a szív

Egy új klippel jelentkezik a vágsellyei Peter Srámek, melyet Londonban forgattak. Az énekes első alkalommal járt a brit fővárosban. A videóban Erdei Nikolett volt Peter párja, akivel többek közt a Big Ben előtt is táncra perdültek.

A Dobban a szív ezúttal egy pörgősebb dal, melynek szövegét Tabár István, a zenéjét pedig Kolozsvári Tamás és Krajczár Péter szerezték.

Rockfeszt - Rómeó Vérzik

VIDEÓ: Ilyen volt az idei Rockfeszt - Aftervideo

Augusztus közepén, 17-e és 19-e között rendezték meg Nagyudvarnokon a 12. Rockfesztet, melynek keretében koncertet adott többek közt a Rómeó Vérzik és a Depresszió is. 

Most visszaidézhetjük a hangulatot és néhány koncertet az aftervideóival:

 

 

ATEMPO.sk

ÚJDONSÁG: Egy kis Lazulási Dreekóval és Csirivel

ÚJDONSÁG: Egy kis Lazulási Dreekóval és Csirivel

A nyár végéhez közeledve megjelent Dreeko és Csiri újdonsága, melyet az Extra Laza embereknek ajánlanak. A Lazulási kapott egy szöveges videót is, amit most mi is bemutatunk. Az újdonsággal kapcsolatban Dreekót is megkérdeztük.

VIDEÓ: Ilyen volt az idei Kaleidoszkóp Hegy Fesztivál - Aftervideo

VIDEÓ: Ilyen volt az idei Kaleidoszkóp Hegy Fesztivál - Aftervideo

Augusztus közepén, 19-én és 20-án rendezték meg Esztergomban az idei Kaleidoszkóp Hegy Fesztivál-t, melynek keretében koncertet adott a Jóvilágvan, az Estendøn és a The Grove is Felvidékről. Fellépett még többek közt a Mayberian SanskülottsKorai TrancemissionZselenszky és a Pegazusok Nem Léteznek is.

 

Most visszaidézhetjük a hangulatot és a koncerteket az aftervideóival:

Wellhello

ÚJ KLIP: Visszanéz a szép időkre a Wellhello - Régi szőke

Megjelent a Wellhello új klipje, melyben a régi szerelmekről nosztalgiázik a duó. A Régi szőke a Zsáner című lemez legújabb dala, melyet először élőben szeptember 9-én, a zenekar nagyszabású Budapest Park-os show-jában lehet majd hallani.

ÚJDONSÁG: Itt egy kis ízelítőt a U2 közelgő albumából - The Blackout

ÚJDONSÁG: Itt egy kis ízelítőt a U2 közelgő albumából - The Blackout

Csak a Facebookon tette közzé az ír U2 legújabb dalát és a hozzá tartozó koncertklipet. A The Blackout egy kis ízelítő az idén megjelenő Songs of Experience című albumukból.

 

 

Szeptember 6-án pedig jön az első single is You're the Best Thing About Me címmel.

A zenekar jelenleg a The Joshua Tree című nagy sikerű album 30 éves jubileuma alkalmából rendezett turnén járja be Észak-Amerikát.

ATEMPO.sk

VIDEÓ: Ilyen volt az idei Lecsófesztivál Nagykaposon - Aftervideo

VIDEÓ: Ilyen volt az idei Lecsófesztivál Nagykaposon - Aftervideo

Hétvégén, augusztus 26-án és 27-én rendezték meg Nagykaposon a régió legnagyobb fesztiválját, a Lecsófesztivált, melynek keretében a Wellhello, Majka & Curtis és Richard Müller is nagykoncertet adott. Fellépett még többek közt a The Neon Cities, 100 Folk Celzius, Kökény Attila, Kefír, Fabotó citerazenekar és a Parno Graszt is.

 

Most visszaidézhetjük a hangulatot és a koncerteket Németi Róbert és Tomojka Vojtko Béla videóival: