KLIPPREMIER: Arizóna - Egy

Hosszú idő után új dallal jelentkezik a Arizóna. Az Egy újabb mérföldkő a zenekar életében. „A dal tavaly ősszel elkészült, de szerettünk volna hozzá klipet is. A forgatásra idén februárban került sor és ezúttal a Moony Cinemára bíztuk a videóanyag elkészítését. Azért is mérföldkő az újdonság, mert Lépes Gábor itt debütált az Arizóna gitárosaként, csakúgy mint Major Eszter szövegíró is, akivel ez az első közös munkánk. A dal keverését pedig ismét a Silverhill stúdiónak köszönhetjük, Vígh Arnoldnál jó kezekbe került a dal :-)” - mondta Maja, a csapat énekesnője.

A dal középpontjába a szerelem került. „Azt is mondhatnám, hogy kicsit szándékos volt a témaválasztás, ilyen dalunk/szövegünk ezidáig nem szerepelt a repertoárunkban.

Most értem meg rá, hogy kiénekeljem magamból a szerelmet. Mindenki életében jelen van és szerencsés az, aki kitart valaki mellett, még akkor is, ha nem mindig felhőtlen egy kapcsolat, de akkor is ott a másik, aki sokszor jobban ismer bennünket, mint mi saját magunkat. Az az igazi, ha mindig önmagunk lehetünk, csak így lehetünk boldogok.”

 

 

2017-ben változott a zenekar logója, most pedig a képi és hangzásvilág is megújult. „Folyamatos változáson megyünk keresztül mindannyian, és ez a zenekar életében is így van. Már elég sokszor próbálkoztunk a megfelelő logó létrehozásával, de végül mindig újítunk, és ez a képi, zenei világban is megmutatkozik.

Idén a letisztultság áll a középpontban, erre utal az Egy cím is. A fotókon is úgy gondolom igyekeztünk az egyszerűséget, “lazaságot” hozni, én még a virágkoszorútól is megváltam (meddig bírom, nem tudom :-)).”

Hamarosan indul a fesztiválszezon, amelyre már az Arizóna is nagyon készül. Maja közel fél év után tér majd vissza. „Várom már én is, de bevallom egy kicsit azért tartok tőle. Most egy csendesebb, befelé fordulósabb időszakot élek meg, mióta megszületett a kisfiam, ennek ellenére a másik énem azért várja a koncerteket. Új év kezdődött el, és ismét új arcokat ismerhetnek meg az Arizónában a rajongók, úgyhogy igaz csak most, de annál intenzívebben kezdődött el a felkészülés.”

Az idei turné Komáromban, a Kollektíva 5-ik évadán indul, április 14-én. Majd ezt követően megfordulnak a szederFESZT-en Csábon, és ellátogatunk Bátorkeszire, Tatára, Balatonlellére, Győrszentivánra is.

De újdonságokkal is készülnek. „Sok dal rejtőzik Fecó telefonjában egyelőre félkész állapotban, igazi “Arizóna slágergyanús”-ak, úgyhogy dolgozunk velük, rajtuk. Azt szeretnénk, ha a következő lemezre csak az igazán arra érdemes dalok kerülnének fel. Egyébként hamarosan újabb dallal jelentkezünk, ami igazán bulis lesz. Szóval nagyon készülünk, érdemes lesz követni minket továbbra is” 

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk