Margaret Island koncert Komáromban

Margaret Island koncert Komáromban

2018. május 5-én, szombaton este a komáromi RÉV Magyar Kultúra Házában ad koncertet a népszerű Margaret Island a Hóvirág turné keretében. Belépődíj elővételben 8 euró, helyszínen 10 euró. Kapunyitás 19.00 órakor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

A Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint alapította Margaret Island az egyik legsikeresebb pályakezdő zenekar a hazai könnyűzenei palettán. 2017 tavaszán, mindössze három éves fennállásukat követően születésnapjukat Budapest legnagyobb szabadtéri koncerthelyszínén, a Budapest Parkban ünnepelték meg, több mint négyezer rajongóval együtt. Szeptemberben ugyanitt szintén négyezres közönséggel zárták a fesztiválszezont.

A fiatal csapat népszerűsége töretlenül ível felfelé: ’Eső’ című daluk 2016-os berobbanását követően mára a legnagyobb hazai fesztiváloknak (VOLT, Sziget, Strand, SZIN, Művészetek Völgye, Campus stb.), vidéki kluboknak és rádiós toplistáknak is állandó színfoltjává váltak. Az elmúlt évek igen mozgalmasak voltak a zenekar életében: ’Egyszer volt’ című aranylemezüket követően kiadták második albumukat ’Bakancslista’ címmel, többször zenéltek külföldön (Párizs, Málta, Erdély stb.), JumoDaddy-vel és Felcser Mátéval közreműködésben ők írták az EFOTT himnuszt, ’Veled minden’ című daluk heteken át vezette a Petőfi rádió toplistáját. Jelenleg a zenekar a harmadik lemezén dolgozik, amit 2018-ban hoznak ki. A lemez első dala ’Hóvirág’ címmel jelent meg 2018 januárjában.

2018-ban Lábas Vikit, Füstös Bálintot és Törőcsik Kristófot a Margaret Island szerzőközösségeként Junior Artisjus díjjal tüntették ki, mely a hazai zenei élet egyik legkomolyabb szakmai elismerése. A számos díjjal kitüntetett csapat a siker ellenére máig az őszinte örömzenélésben hisz.

ATEMPO.sk