Koppány önálló koncertje vendégekkel Somorján

Koppány koncert Somorján

2019. április 6-án, szombaton kerül sor Kovács Koppány, a Rómeó Vérzik zenekar frontemberének első önálló koncertjére Dalok egy zongorára, egy gitárra és egy rekedt hangra címmel. Egyedi látványvilággal megszínezett igazi zenei csemegét kap a közönség. Koppány saját dalain kívül olyan dalok is elhangzanak, melyek valamilyen formában alakították zenei életét, a rockosabb dalokon keresztül a könnyedebb populárisabb hangvételű dalokig.

A rendezvény sztárvendégei Vadkerti Imre, a Kormorán zenekar énekese, Derzsi György színész, rendező, zeneszerző, az X Faktorból is ismert Csordás Ákos, aki Koppánnyal a Komáromi Magyar Lovasszínház társulatának tagja, valamint a Rómeó Vérzik tagjai.

Koppányt zongorán kíséri a Liszt-díjas (2003) és Harmónia-díjas (2014) előadóművész, Bertók István, aki Budapesten, a Liszt Ferenc zeneművészeti egyetemen szerzett diplomát, mint jazz-zongoraművész. Felesége Bertók Tóth Kati vokalistaként emeli az est fénypontját.

Belépő február 28-ig 8 euró, április 5-ig 10 euró, illetve a helyszínen 12 euró. Kezdés 19.00 órakor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők a somorjai Városi Művelődési Központ színháztermébe.

 

Koppány dalait és magát a zenekarát (Rómeó Vérzik) többször értékelte már a szakma:
2012 Harmónia díj - Az utca az én hazám (az év dala)
2014 Harmónia díj - Rómeó vérzikKalózhajó (az év dala)
2014 Harmónia díj - Rómeó vérzik - A legjobb zenekar vagy csoport díja (könnyűzene)
2014 a MAHASZ által hitelesített aranylemez - Rómeó Vérzik: a három... c. lemez
2016 Harmónia díj - Rómeó vérzikÉbresztő (az év dala)

ATEMPO.sk