Péterfy Bori & Love Band és Gorlo Volka koncert Dunaszerdahelyen

Péterfy Bori & Love Band és Gorlo Volka koncert Dunaszerdahelyen

2019. március 22-én, pénteken este a Péterfy Bori & Love Band ad koncertet a dunaszerdahelyi NFG klubban. Boriék előtt az egykori A Farkas a Mézes a Német meg a Bob formációból transzformálódott és lecsökkent tagszámú Gorlo Volka melegíti a táncteret. Akusztikus minimal pop stílusban hozzák a szeret-nem szeret kimeríthetetlen témájáról szóló dalaikat.

Kapunyitás 21.00 órakor. Belépő elővételben 10 euró, valamint a helyszínen 12 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Péterfy Bori énekesnő-színésznő pályafutása a kilencvenes évek elején kezdődött Budapesten, ahol a virágkorát élő alternatív színházi közeg aktív szereplője, később pedig a Nemzeti Színház tagja volt. Zenei karrierje a Tariska Szabolcs és Tövisházi Ambrus zeneszerző-zenekarvezető által kitalált Amorf Ördögökkel indult és a Péterfy Bori & Love Band-el folytatódott 2007-ben, a Hajolj bele a hajamba című dallal, amely egyszerre országos ismertséget szerzett Borinak és a zenekarnak.

Sanzonokból, alternatív rockból, és színes, pszichedelikus popból összeszőtt első albumuk felhelyezte a magyar zene térképére a Love Band-et, amely - Bori terhessége miatti rövid szünetet kivéve - folymatosan turnézik.

Legutolsó lemezük, a tízéves jubileum alkalmával készült Bori X című album formabontó módon egy ingyenesen letölthető telefonos játék-app formájában jelent meg, amelyben a lemezanyag dalaihoz tartozó pályákon kell végigvezetni Bori figuráját az akadályokon. A működésének eddigi tizenegy éve alatt összesen hat stúdióalbumot megjelentető banda rendszeresen járja az országot, és mindenhol maximális energiával ad fesztivál- és klubkoncerteket.

ATEMPO.sk