After 420 - Rapmetal Madness Dunaszerdahelyen

2020. április 25-én, szombaton egy igazi rap-metal bulit rendeznek After 420 - Rapmetal Madness címmel a dunaszerdahelyi Soul Hunter Music Clubban.

A színpadon a miskolci Z.enemi, a budapesti Mangani 808, a gútai túlontool és a dunaszerdahelyi Bada Bing.

Kezdés 19.00 órakor. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők.

 

Z.enemi - rap, rock, pop, funk 5 bitang előadásában. A zenekar 2018 januárjában adta első koncertjét és azóta nem állt meg talán egy pillanatra sem. Megnyertük az Öröm a Zene Tehetségkutató B-A-Z megyei fordulóját, a program döntősei lettünk, a KolorFeszten a Tankcsapda vendégeiként, ősszel a Paddy and The Rats és a NOMAD zenekar vendégeiként jártuk az országot. 2018 év végére a saját dalokból összegyűlt egy nagylemezre való.

 

Mangani 808 - a 2017-ben alakult zenekar frontembere Busa Pista, a magyar rap szcéna megkerülhetetlen figurája, aki híres a folyton új utakat kereső zenei kollaborációkról. A Mangani 808 a 90-es években létrejött rap-rock, rap-metal műfaj kevés hazai képviselői közé tartozik. A stílus klasszikus jegyeit megtartva, hiszünk benne, hogy a zenén keresztül fel lehet és fel kell hívni az emberek figyelmét bizonyos dolgokra. A zenekar eddig két EP-t jelentett meg, amiből az első felkerült, egy a Budapest Vinyl által megjelentetett válogatás bakelitre.

 

túlontool - a zenekar 2016. decemberében alakult. Kezdetektől fogva dalainkban többféle zenei stílust ötvözünk és így egy sajátos, egyedi egyveleget játszva próbálunk megszólítani különféle stílust kedvelő embereket. Célunk, hogy a rock és a rap zenét egybe olvasztva elfogadtassuk az emberekkel a szélsőségeket. Ne egy stílus, vagy trend befolyásolja, hogy mit hallgatsz. Bátran légy önmagad!

 

A Bada Bing dunaszerdahelyi zenekar évek óta szórakoztatja a közönséget zenéjükkel valamint előadás módjukkal, ami magába foglalja a metal, a hip-hop, reggea és a funk elemeit. Az est különlegessége, hogy először lesznek hallhatóak a zenekar saját szerzeményei.

ATEMPO.sk