Nehéz a boldogságtól búcsút venni - László Attila online koncertje

2020. november 27-én, pénteken 19.00 órától László Attila, a Csillag születik tehetségkutató 3. szériájának győztese ad online koncertet Nehéz a boldogságtól búcsút venni címmel a a váci Madách Imre Művelődési Központnak köszönhetően. Közreműködik Beszkid József, Toldi Tamás és a Santa Fe zenekar

ITT NÉZD ÉLŐBEN

Az erdélyi születésű fiatal énekes kellemes bariton hangjával, dalaival hamar népszerűvé vált nem csak a Kárpát-medencében, hanem a világ számos országában. Tartalmas dalai és jellegzetes bársonyos hangja a szívekhez szól.

Ezúttal a fellépők a táncdalfesztiválok világába repítik vissza közönségüket a műsoruk első felében, olyan dalokkal, mint a Valahol egy lány, vagy a Nehéz a boldogságtól búcsút venni, majd olyan pop-rock örökzöldeket hallhat a nagyérdemű, mint a Várj, míg felkel majd a nap, vagy Balázs Fecó: Évszakok című slágere.

A regisztráció ingyenes, erre az e-mail címre várják jelentkezésüket: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

ATEMPO.sk