Világ-Virág Estek – a HolddalaNap zenekar és Kő Boldizsár online koncertje

2021. február 18-án, csütörtökön 19.00 órakor folytatódik a HolddalaNap zenekar Világ-Virág Estek online sorozata, melynek vendége Kő Boldizsár képzőművész lesz.

 

A zenekar 2021-re is azt tűzte ki célul, hogy muzsikájukkal segítséget nyújtsanak másoknak, ennek szellemében születtek meg a Világ-Virág estek, melyekkel 12 héten át egy-egy témát körbejárva muzsikákkal és mesékkel szeretnének segíteni kapcsolódni.

 

Valentin nap s a házasság hete alkalmából a pandémia idején erős próbáknak kitett párkapcsolatainkat helyezzük be a mesék s muzsikák gyógyító fürdőjébe: Piripirí az illatgyökér – egy dél-amerikai guarani őserdei indián mese s muzsikák segítségével merítkezünk meg régi idők örök tudásában a szerelemről. Magyar népdalok, flamenco s dél-amerikai muzsika, s saját dalok hangfürdőjébe mártózhatunk, s közben megtudhatjuk azt is, hogy a flamenco ritmusa hogyan vezette boldog házasságba jó dobosunkat.

Az este vendége Kő Boldizsár Magyar Művészetért díjas képzőművész, a Zöld Péter Népmese Játszótér alkotója, akinek a HolddalaNap Zenekar a gyönyörű lemezborítók mellett nagyon sokat köszönhet: énekesünk, Gulyás Anna férjeként minden dalt neki kell először meghallgatnia, s még sok más próbát is kiállt immáron 27 éves házasságuk! Érdekes beszélgetés várható családi műhelytitkokról.

Alex Torres, Tar Gergő, Gulyás Anna
Vendég: Kő Boldizsár

 

ITT NÉZD ONLINE

ATEMPO.sk