Életpercek - Kovács Koppány szerzői estje Csallóköznádasdon

2022. június 19-én, vasárnap 18.00 órakor Kovács Koppány szerzői estjére kerül sor Életpercek címmel Csallóköznádasdon, a szabadtéri színpadon.

"Az esten a legkedvesebb dalaimat és legkedvesebb szerzőim dalait adom elő. Nem mindennapi, nem megszokott dalok és koncert lesz."

Belépő 8 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

 

Felvidék egyik legismertebb hangja Kovács Koppány Egerben született. 11 éves korában költözött családjával Somorjára. A Rómeó Vérzik zenekar alapító tagja, énekese, zeneszerzője és basszusgitárosa, aki szólóénekesként is szerepel, és eddig már számos produkcióban vállalt részt. Vadkerti Imrével és Derzsi Györggyel megalkották a Három Királyok triót. A kétezres években belekóstolt a színházi életbe is. A Felvidéki Rockszínpad (István a király, Megfeszített) és az Érsekújvári Rockszínpad (56 csepp vér) után egyenes út vezetett a Komáromi Magyar Lovasszínházhoz, aminek a mai napig a tagja. Rendszeresen fellép a Győri Lovas Színházban, a nagyszarvai Big Horn Lovas Klub alapítótagja.

Jó dalokat, lemezeket szeretnék írni, amiket büszkén tudok vállalni – Kovács Koppány-interjú

ATEMPO.sk
Fotó: Cséfalvay Á. András / ATEMPO.sk