Zene a fák alatt 2 - Eszter-lánc és Puss Tomi koncert + filmvetítés Nagymegyeren

2022. július 2-án, szombaton a nagymegyeri termálfürdő sétányának parkjában jön a nagysikerű Zene a fák alatt sorozat második évada.

Elsőként az Eszter-lánc mesezenekar játszik, akik interaktív akusztikus koncerttel készülnek. A műsor elsősorban gyerekeknek szól, de szívesen látnak a táncparketten felnőtteket is, akiknek még nem sikerült teljesen felnőniük.

Utána Puss Tomi és a PushUp foglalják el a színpadot. Puss Tomi ismerős lehet már, mint a Phoenix RT frontembere, ezúttal azonban egy akusztikus koncertet hallhattok tőle és zenésztársaitól, Zöld Bálinttól és Bíró Dávidtól.

A koncertek után a Charlie és a csokigyár című kalandfilmet szórja majd a projektor a vászonra. A történet főszereplője Charlie Bucket, aki régóta kíváncsi mi folyik a rejtélyes helyi csokigyár kapui mögött. Azon szerencsés kevesek egyike lesz, akik megnyernek egy gyárlátogatást, így maga Willy Wonka, a gyár igazgatója vezeti őket körbe, azonban csak később derül ki, hogy rejtett motivációi is vannak.

A belépés ingyenes. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

Program

18.30 Eszter-lánc – Mesezenekar
20.00 Puss Tomi és a Push-Up (Acoustic)
21.00 Charlie és a csokigyár (2005) - Filmvetítés

ATEMPO.sk