Ahogy esik, úgy puffan – improvizációs játék Lengyel Tamással Komáromban

2022. szeptember 14-én, szerdán 19.00 órától Ahogy esik, úgy puffan improvizációs játék lesz Lengyel Tamással Komáromban, a RÉV - A Magyar Kultúra Házában.

45 éves Lengyel Tamás színművész

Játékmester Majorfalvi Bálint, valamint akik még játszanak Gubík Ági, Szabó Viktor, Nagy László és Olasz István.

Belépő 10 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

 

„2010 januárjában Benkő Géza barátunk azzal keresett meg néhányunkat, hogy a televíziós Beugró nyomán, és más improvizációs eseménytől vezérelve, próbáljunk meg egy szórakoztató estet csinálni. Akkor Bandor Évi, Derzsi Gyuri, Gál Tomi, Nagy Lacus és Olasz István improvizáltak Benkő Géza feladataira. A Madách Art Caféban akkor az egy felejthetetlen élmény volt.

Annyira jól sült el, hogy hamarosan meghirdettük a következő eseményt, és folyamatosan havonta próbáltuk ki magunkat az impró adta lehetőségekben. Benkő Géza tíz előadás levezénylése után, 2011-ben átadta a műsorvezetői stafétát Majorfalvi Bálintnak. Az állandó szereplők közül Nagy Lacus és Olasz István maradtak, viszont folyamatosan játszottak velünk kollégáink különböző színházakból, és az impró nagymesterei is elfogadták felkérésünket: Rudolf Péter, Kálloy Molnár Péter, Szabó Győző, Csuja Imre és még sorolhatnánk."

ATEMPO.sk