Újévi salsa koncert a Stefánia Allstarssal Párkányban

2023. január 7-én, szombaton 18.00 órakor a párkányi Kultúrházban kerül sor a Stefánia Allstars, a latin-amerikai szólistákból, illetve a már országosan jól ismert latin zenekar, a Los Orangutanes zenészeiből álló együttes újévi salsa koncertjére.

A zenekar kifejezetten azzal a céllal jött létre, hogy a salsa táncot népszerűsítse, annak is az eredeti, nagy zenekaros hangzását megidézve. A zenekar neve is a salsát megalapozó Fania Allstars előtt tiszteleg. A zenekar salsa mellett, bogaloo, chachacha, son montuno és még számos népszerű latin tánczenét játszik.

A Stefánia Allstars 2022 nyarán a budapesti Városligetben tartotta vasárnaponként saját eseményét Tánc A Parkban néven, mely már az első alkalomból fogva hatalmas siker lett, rendszeresen több száz salsa rajongó lepte el a ligetet vasárnaponként. A sorozat a nagy sikerre való tekintettel 2023-ban is folytatódik, valamint országjáró turnéra is indul.

A belépőjegy ára 10 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség. Az esemény az aktuális járványügyi szabályoknak megfelelően kerül megrendezésre.

ATEMPO.sk