Bereczki Zoltán akusztikus koncertje Tornalján

2023. január 14-én, szombaton 19.00 órakor a tornaljai Városi Művelődési Központban ad akusztikus koncertet Bereczki Zoltán.

Belépő elővételben 14 euró, helyszínen 16 euró. Mindenkit szeretettel várnak a szervezők. A rendezvény az aktuális óvintézkedések betartása mellett kerül megrendezésre.

OTT VOLTUNK: Bereczki Zoltán fergeteges koncertet adott Felvidéken (FOTÓK)

 

Bereczki Zoltán EMeRTon-díjas színész, arany- és platinalemezes, Fonogram díjas énekes, mindemellett zenei producerként is ismerheti a közönség. A Sztárban Sztár első évadának győztese, majd a második, harmadik szériának szakmai zsűritagja. 2001-ben végezte el a Színház és Filmművészeti Főiskola operett-musical szakát, ugyanebben az évben megjelent első szólólemeze „Száz év” címmel. Számos zenés tv produkcióban vett részt: többek között fellépett a Magyar Televízió „Csináljuk a fesztivált” című műsorában, amelynek egyik sorozatát megnyerte, részt vett a TV2 „A nagy duett” című showjában és 2012-ben felkérték a Megasztár 6 egyik zsűritagjának is. 2014-ben indult útjának Álomkép, Illúzió, Szenvedély majd Csillagkép és Közelebb néven futó turnéja, ahol óriási tömegeket mozgat meg minden alkalommal. A színházi életben is folyamatosan jelen van, a mai napig láthatjuk őt a nagysikerű Lepkegyűjtő vagy a Pillanatfelvétel című darabokban.

ATEMPO.sk
Fotó: Cséfalvay Á. András / ATEMPO.sk