Dilemma kuczkója ONLINE – Olasz István műsorának vendége Forgács Attila

2023. július 10-én, hétfőn 19.00 órától Olasz István színművész, aki Dilemma néven ismert DJ körökben egy friss live settel készül. Ezútal is lesz vendége, a gútai Forgács Attila. Nézzétek, hallgassátok online a Dilemma kuczkóját.

 

Kuckóm vendége ezúttal a gútai Forgács Attila lesz. Igen, a politikus, a szervező, a manager, a producer... aki volt a Gúta TV vezetője, dolgozott a Jókai Színház szervezési osztályán... aki rappelt valaha és szervezett jelentős hip hop bulikat... aki sokat jár színházba nem csak kampány időszakban, megjelenik a legtöbb kulturális eseményen, fesztiválon, bulin. Benne, az ő szellemiségében találkozik a tágabb közízlés és az underground is. Attilát mi így szeretjük, ilyen sokoldalúan. Ezekről a dolgokról, a közelgő Hajómalom Fesztiválról, filmproduceri tevékenységéről, kulturális kedvenceiről is beszélgetünk majd.

Én majd még tartok egy beharangozót a Gombaszögi Szoba Chill Stageről is. Attila hoz magával néhány bakelit lemezt is. Kiegészülve a magam válogatta zenei újdonságokkal egy nagyon tartalmas este elé nézünk. Várlak benneteket hétfő este a Dilemma oldalamon a Kuczkómba... hogy jól induljon a következő nyári hét.

 

ITT NÉZD ONLINE

ATEMPO.sk
Fotó: Cséfalvay Á. András