Sisa vagy Cher - egy rendhagyóan sziporkázó előadás Dunaszerdahelyen

2023. október 13-án, pénteken 19.00 órakor kezdődik Sisa Sklovska Sisa vagy Cher című produkciója a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban.

Sisa vagy Cher egy rendkívüli előadás, amely teljes mértékben elnyerte a média és a szakmai kritika tetszését. Értékelésük egyértelműen kivételesnek és nálunk még nem látottnak nyilvánította a produkciót.

A “popzene istennőjeként” tisztelt világhírű énekesnő, Cher legnagyobb és legismertebb zenei slágereiből összeállított műsor maradéktalanul kielégíti a legigényesebb zenekedvelőket is.

A temperamentumos és széles zenei skálát felvonultató Sisa Sklovska méltóan nagyszerű és hiteles követőjének bizonyul az amerikai énekesnő számainak előadásában, és a lenyűgöző, bűvöletbe ejtő hangulat megteremtésében. Az egész showt még látványosabbá teszi a vele járó attraktív és igényes tánckoreográfia és annak kitűnő táncosok általi kivitelezése, valamint két kiváló színésznő pompás művészete, a fülbemászóan dallamos élőzenekari kíséret, és a gyönyörű, extravagáns kosztümök.

A belépőjegy ára az első osztálybéli földszintre 28 euró, míg az erkélyre 25 euró. A másodosztályú jegyek ára szintén 25 euró. Mindenkit szeretettel vár a rendezőség az eseményre.

 

Közreműködik

Sisa Lelkes Sklovksá
Lucia Vráblicová
Renáta Ryníková

Rendező

Peter Oravec

Koreográfia

Silvia Beléková

ATEMPO.sk