Családi nap lesz Komáromban Korpás Évával és a Csavar Színházzal

A korlátozások fokozatos feloldásával beindul a kulturális élet is Felvidéken.

Az Egressy Béni Városi Művelődési Központ június 13-án, szombaton Családi napot szervez, melynek keretében Korpás Éva koncertet ad, valamint a Csavar Színház előadását is megtekinthetik az érdeklődők.

Délelőtt 10.00 órától az Azördögbe!!! című magyar népmese feldolgozás kerül bemutatásra a Csavar Színház előadásában. Ki az, aki fél az ördögtől? Mindenki! Csak a szegény ember nem, mert neki már nincs sok vesztenivalója. Sok furfanggal, sok játékkal és persze csavaros észjárásával még a pokolbéli legfelsőbb hatalmak eszén is túl jár. Az előadásban felcsendülnek a legszebb hajdúsági, és mezőségi dallamok, mindez ütőgardon, gitár és hegedű kíséretében. Színpadon Gál Tamás Jászai Mari-díjas színész, Kiss Szilvia színésznő és Mester László (zene).

 

 

Délután 15.00 órától pedig Korpás Éva gyerekkoncertjét élvezhetik a kicsi és a nagyok, aki régebbi és új dalaiból válogat. Az énekesnőt Sipos Dávid (szaxofon), Madarász András (gitár, koboz, zongora), Lelkes Tibor (nagybőgő), Varjú Attila (dob) és Lakatos Áron (hegedű) kíséri.

Az előadásokra a belépő 3 euró / előadás.

EZ, ATEMPO.sk