Molnár Piroska és Cserhalmi György is díjat kapott - Mága Zoltán újévi koncertje a tévében

A Nemzet Színészei mellett nemzetközi hírű művészekkel és a magyar könnyűzenei élet ismert szereplőivel lépett színpadra Mága Zoltán hegedűművész Budapesti dupla Újévi Koncertjén január elsején a Budapest Arénában. Az erről készült felvételt láthatjuk hétvégén két részben a Dunán.

Az est fő üzenete a béke és az összefogás volt, és ehhez kapcsolódva felvidéki, kárpátaljai, erdélyi, és vajdasági gyerekek a koncert művészeivel közös produkcióban álltak ki Európa és a világ békéjéért.

 

Mága Zoltán tizenhatodik újévi koncertje

 

A tizenhatodik alkalommal megrendezett újévi koncerten színpadra lépett Molnár Piroska, Udvaros Dorottya, Lehoczky Zsuzsa, Bodrogi Gyula, Szacsvay László és Cserhalmi György, a koncertet a Budapesti Primarius Szimfonikus Zenekar és a Budapesti Gipsy Virtuózok kísérték, és felnőtt- és gyermekkórus, valamint tánckar is közreműködött a produkcióban.

De színpadra állt Alapi István, az Edda Művek gitárosa, a legendás énekes, Charlie, a világhírű hegedűművész, Shlomo Mintz és Mága Jennifer énekesnő is.

 

Mága Zoltán tizenhatodik újévi koncertje

 

A műsort Liptai Klaudia vezette, az est rendezője pedig Szent Vajk volt.

Az eseményen a hagyomány részeként átadták a Budapesti Újévi Koncert Gáladíja, amelyet a Hollóházi Manufaktúra által egyedi tervek alapján készített nagyértékű porcelánhegedű jelképez.

A díjazottak 2024-ben Molnár Piroska, a Nemzet Színésze címmel kitüntetett Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, valamint Cserhalmi György a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Balázs Béla-díjas színész.

Hétvégén a grandiózus showműsor két részben lesz látható a Dunán, műsorváltozás miat szombaton 21:15-kor és 22:25-kor.

ITT NÉZD ONLINE

 

maga-ujev2024-01
maga-ujev2024-02
maga-ujev2024-03
maga-ujev2024-04
maga-ujev2024-05
maga-ujev2024-06
maga-ujev2024-07
maga-ujev2024-08
maga-ujev2024-09
maga-ujev2024-10
maga-ujev2024-11

 

Roni, ATEMPO.sk
Fotó: Lakatos Péter / MTI