OTT VOLTUNK: Jól húzta Szabó Balázs Bandája

Szabó Balázs Bandája

Szinte pontosan négy évvel a 2014-es Élet elvitelre című Fonogram-díjas lemez után jelent meg a Szabó Balázs Bandája legfrissebb albuma, Rajtad felejtett szavaim címmel. A lemezre tizenkét dal került fel, valamint bónuszdalként a zenekar egy korábbi felvételének vonósokra újrahangszerelt változata.

Ezt az új lemezt mutatta be nem is olyan rég Dunaszerdahelyen a banda a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ előtti téren. Kitűnő időben több száz néző hallhatta a jobbnál-jobb dalokat.

Ha tehetitek menjetek el ti is egy koncertjükre!

 

Szabó Balázs Bandája

 

Szabó Balázs, a multiinstrumentalista énekes és bandája sajátos zenei és szövegvilágot alakított ki, ebbe hívja újra és újra kalandozni követőit. Balázs hosszú utat járt be a zenei fesztiválok nagyszínpadáig: előadói pályáját egy szál gitárosként kezdte, de mára az ország egyik legnépszerűbb zenekarát vezeti. A magyar népzenét a könnyűzene különböző válfajaival és gyakran klasszikus zenei hangszereléssel ötvöző Szabó Balázs Bandája 2014-ben jelentette meg Fonogram-díjas Élet elvitelre című albumát, ami szakmai és közönségkörökben egyaránt sikert aratott.

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk
Fotó: Cséfalvay Á. András