A tíz éves Kiss Zenészek Párkányt is meghódították (+FOTÓK)

Minőségi koncerteket kínál idén is a párkányi Őszi Kulturális Napok rendezvénysorozat Himmler György szervezésében. Az utolsó előtti eseménynek a Liszt Ferenc Zeneiskola koncertterme adott helyet, ahol az Ipoly-mentén alakult Kiss Zenészek léptek színpadra, akik a hazai könnyűzenei együttesek egyik legfelkapottabbja.

A 2013-ban Ipolybalogon alakult formáció az évek során számos színpadon állt már Felvidéken és Magyarországon egyaránt. Visszajáró fellépői a Gombaszögi Nyári Tábornak, de zenéltek már a kapolcsi Művészetek Völgyében is. Az együttes 2023-ban abszolút győztesként végzett a 9. Szlovákiai Magyar Könnyűzenei Szemlén és a Tompa Mihály Országos Versenyen is. Különdíjjal tértek haza az Öröm a zene Kárpát-medencei döntőjéről.

 

Kiss Zenészek

 

A zsűrit is megkönnyeztették a Kiss Zenészek – az Öröm a zene díjazottjaival beszélgettünk

Repertoárjukban egyre több saját szerzemény szerepel különleges dalfeldolgozások mellett. Ebből adtak ízelítőt Párkányban, ahol már teljes zenekarként állhattak színpadra.

„A szűkebb tér ellenére igyekeztünk átjárni minden kis(s) zugot a zenénkkel, hogy az eljuthasson minden ember szívéhez.” - tette hozzá a zenekar.

 

Kiss Zenészek

 

„Mi nem csak egy nyári zenekar vagyunk” - Tíz kérdés a tíz éves tompagyőztes Kiss Zenészeknek (+FOTÓK)

De a koncert után sincs pihenés, hisz hamarosan érkezik legújabb klipjük. Egy kis ízelítőt már ma este kaphatunk belőle. Nézzétek meg közösségi oldalukat!

 

kiss-zeneszek-parkany2023-001
kiss-zeneszek-parkany2023-002
kiss-zeneszek-parkany2023-003
kiss-zeneszek-parkany2023-004
kiss-zeneszek-parkany2023-005
kiss-zeneszek-parkany2023-006
kiss-zeneszek-parkany2023-007
kiss-zeneszek-parkany2023-008
kiss-zeneszek-parkany2023-009

 

EZ, ATEMPO.sk
Fotó: Csáky Mátyás / ATEMPO.sk