KLIPPREMIER: Szepsi MTAG - A tudás hatalom

A Szepsi Magyar Tannyelvű Alapiskola és Gimnázium diákjai, tanárjai újra hallatnak magukról és egy új klippel jelentkeznek.

A tudás hatalom című dalt már két éve rögzítették a Pátria Rádió Kassai stúdiójában, de a klipforgatásra csak most került sor.

„Ez már a harmadik klip” - tudtuk meg ifj. Nagy Imrétől, a zene és a szöveg szerzőjétől. „Az ötlet az iskola 60. születésnapja alkalmából született még 2010-ben. Az öcsém Nagy István, a jelenlegi igazgató volt az ötletgazda, mivel iskolai műsorokon már rendszeresen énekeltük a Haza-vár című dalt, melyre az első klip készült. A sok pozitív visszajelzés eredményezte a következő klipet, a Fényesség-benn címmel, mely 2011-ben készült el.”

Az új klipben az iskolai énekkar énekesei énekelnek, akikkel Sári Anikó és Nagy Éva karvezetők foglalkoztak. A zenekarban Tancer Péter gitározik, Bodnár Attila basszusgitározik, Ternei Árpád zongorázik és ifj. Nagy Imre dobol.

„Tervezzük a folytatást, már megvan az alapötlet. Ezúttal fúvósokkal is kiegészül a zenekar, mivel egy funkyssabb alapot képzeltem el. Az Álmunkban című dal a vágyainkról, hazaszeretetről szól majd hasonlóan az eddigiekhez.” - árulta el Imre.

Akkor jöjjön hát a klip:

 

  

Zaťko Ervin, ATEMPO.sk